کد خبر : 218758
انتشار : 2022/12/20 - 07:40
دسته‌بندی : اقتصادی، اخبار ویژه
چاپ

عبور هزینه ماهانه معیشت کارگران از مرز ۹ میلیون تومان / وزارت کار برای نمایندگان کارگری و کارفرمایی، «دعوتنامه‌» فرستاد

نماینده کارگران در شورای عالی کار از برگزاری نشست شورای عالی کار در روز سه شنبه خبر داد و گفت: رقم هزینه سبد معیشت کارگران هنوز به طور دقیق مشخص نیست ولی قطعا از ۹ میلیون تومان در ماه بیشتر شده است.

عبور هزینه ماهانه معیشت کارگران از مرز ۹ میلیون تومان / وزارت کار برای نمایندگان کارگری و کارفرمایی، «دعوتنامه‌» فرستاد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ هادی ابوی، درباره برگزاری جلسه ماهانه شورای عالی کار گفت: با توجه به ارسال دعوتنامه‌ها از سوی وزارت کار، فردا جلسه شورای عالی کار با حضور نمایندگان دولت، کارگران و کارفرمایان تشکیل می شود.

به نوشته ایسنا؛ وی درباره دستور کار جلسه امروز، گفت: محورهای جلسه یکی اصلاح آیین نامه ماده ۱۶۴ قانون کار است که به انتخاب نمایندگان کارگر و کارفرما و دولت در مرجع هیات تشخیص ادارات کار اشاره دارد و قرار است این آیین‌نامه به روز شود و هر یک از گروهها پیشنهادات خود را مطرح خواهند کرد.

ابوی ادامه داد: موضوع بعدی،‌ ارائه گزارشی در خصوص بررسی نرخ دستمزد در سال جاری و دستمزد آینده است که از سوی مرکز پژوهشهای تامین اجتماعی صورت خواهد گرفت. این مرکز سال گذشته به ما در بحث تعیین هزینه سبد معیشت و رقم دستمزد کمک بسیاری کرد و یکی از مراکزی بود که خواسته بودیم آثار افزایش دستمزد را مورد بررسی قرار دهد و روشها و مدل‌های جدید ارائه کند. این مرکز، نرخ دستمزد و آثار تورمی آن در جامعه را مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد و ما در جلسه فردا تصمیم می گیریم که کمیته دستمزد شورای عالی کار نیز به این بحث ورود کند و فعال شود.

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران با اشاره به تعیین هزینه ماهانه سبد معیشت کارگران در سال گذشته، گفت: سال گذشته هزینه سبد معیشت خانوارهای کارگری در شورای عالی کار ۸ میلیون و ۹۷۹ هزار تومان تعیین شد ولی امسال بالاتر رفته است. البته هنوز به طور دقیق نمی‌توان رقم هزینه سبد معیشت را اعلام کرد ولی قطعا از ۹ میلیون تومان در ماه بیشتر شده است.

ابوی گفت: تشکیل کمیته دستمزد، مصوب شورای علی کار است و نیاز مبرمی به وجود این کمیته داریم چرا که تعیین هزینه ماهانه سبد معیشت خانوارهای کارگری توسط کمیته دستمزد مبنایی برای تصمیم‌گیری و محاسبه دستمزد است.

نماینده کارگران در شورای عالی کار با اشاره به افزایش هزینه‌های سبد معیشت کارگران درباره آغاز به کار کمیته دستمزد، گفت: در کانون انجمن‌های صنفی کارگران یک کمیته مزد داخلی داریم که همه ساله همزمان با بررسی ابعاد مزد تشکیل می شود و وضعیت معیشت خانوارهای کارگری در استانها و نقاط مختلف را مورد بررسی قرار می‌دهد؛ علاوه بر این، وزارت کار هم یک نظرسنجی در خصوص رقم دستمزد و اینکه چه آثاری در جامعه دارد ارائه می‌دهد و بر مبنای گزارشها نسبت به تعیین مزد در کمیته دستمزد شورای عالی کار تصمیم‌گیری می شود.

اخبار مرتبط:
دو تغییر بزرگ در پمپ‌بنزین‌ها شروع شد
دو تغییر بزرگ در پمپ‌بنزین‌ها شروع شد

سخنگوی دولت از آخرین وضعیت اصلاح طرح بنزین خبر داد و اعلام کرد سهمیه ۶۰ لیتری بنزین ۱۵۰۰ تومانی بدون تغییر باقی خواهد ماند. همزمان اجرای آزمایشی اتصال کارت سوخت به کارت بانکی آغاز شده.

این روزها بسته‌های اینترنت را مثل پفک می‌فروشند!
این روزها بسته‌های اینترنت را مثل پفک می‌فروشند!

روزگاری «پفک» را به کم‌فروشی متهم می‌کردند؛ بسته‌هایی که هر سال بزرگ‌تر به نظر می‌رسیدند، اما سهم واقعی محصول درون آن کمتر می‌شد. امروز اما به نظر می‌رسد این شیوه از قفسه فروشگاه‌ها به دنیای اینترنت هم راه پیدا کرده است.

۲ تا ۳ هفته آینده قطعی‌های برق تمام می‌شود
۲ تا ۳ هفته آینده قطعی‌های برق تمام می‌شود

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس گفت: در بخش برق خانگی، طبق وعده وزیر و معاونان ایشان، از اول مهرماه جاری به شرط تداوم شرایط فعلی، هیچ‌گونه قطعی برقی برای بخش خانگی نخواهیم داشت. همچنین پیش‌بینی شده است که تا سال آینده، ناترازی برق در تمامی حوزه‌ها به‌طور کامل برطرف شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است