کد خبر : 218729
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۲۹ - 08:10
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

انتظار ۱۷ ماهه برای «برقراری حقوق و مزایای شهدای مدافع سلامت» / عضو هیئت رئیسه مجلس به رئیسی و وزیر بهداشت «تذکر» داد

عضو هیئت رئیسه مجلس در تذکری به رئیس جمهور و وزیر بهداشت خواستار تسریع در برقراری حقوق و مزایای شهدای مدافع سلامت شد.

انتظار ۱۷ ماهه برای «برقراری حقوق و مزایای شهدای مدافع سلامت» / عضو هیئت رئیسه مجلس به رئیسی و وزیر بهداشت «تذکر» داد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسینعلی حاجی‌دلیگانی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در تذکری به آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور و بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت و درمان بر لزوم تسریع در برقراری حقوق و مزایای شهدای مدافع سلامت تاکید کرد.

به نوشته تسنیم؛ شرح تذکر عضو هیئت رئیسه و نماینده شاهین شهر به رئیس جمهور و وزیر بهداشت:

برخی از نیروهای کادر درمان که در صف مبارزه با کرونا قرار داشتند در راستای خدمت‌رسانی به بیماران بر اثر ابتلا به ویروس کرونا به درجه رفیع شهادت نائل شده‌اند برخی از آنها بعد از گذشت ۱۷ ماه علیرغم اینکه شهادتشان در ستاد ملی کرونا مورد تایید واقع شده، هنوز حقوق و مزایای بازنشستگی برای خانواده‌هایشان برقرار نشده و همچنان حق و حقوق خانواده شهید بین دانشگاه‌های علوم پزشکی و بنیاد شهید و امور ایثارگران مورد اختلاف قرار گرفته است و تعیین تکلیف نمی‌شود.

لذا با توجه به مشکلات مالی برخی خانواده‌های شهیدان مدافع سلامت ضروریست دستور فرمایید تا نسبت به تسریع در برقراری حقوق و مزایای خانواده این شهیدان والامقام اقدام لازم صورت پذیرد.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد
سعید مدنی، جامعه شناس از زندان آزاد شد

عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است