کد خبر : 218145
انتشار : 2022/12/17 - 22:20
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

خزعلی: صدای زنان ایران در اعتراض به پایمال‌شدن حقوق خود توسط آمریکا خاموش نخواهد شد

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری، تصمیم آمریکا برای لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن را «نامشروع» خواند و گفت: هرگز صدای رسا و مطالبه‌گرانه جامعه پویای ‎زنان ایران‌زمین، در اعتراض به پایمال‌شدن ‎حقوق زنان توسط این کشور و سایر کشورهای غربی حامی آن، خاموش نخواهد شد

خزعلی: صدای زنان ایران در اعتراض به پایمال‌شدن حقوق خود توسط آمریکا خاموش نخواهد شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری، تصمیم آمریکا برای لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن را «نامشروع» خواند و گفت: هرگز صدای رسا و مطالبه‌گرانه جامعه پویای ‎زنان ایران‌زمین، در اعتراض به پایمال‌شدن ‎حقوق زنان توسط این کشور و سایر کشورهای غربی حامی آن، خاموش نخواهد شد.

به نوشته ایسنا؛ انسیه خزعلی در صفحه توییتر خود نوشت: آمریکا باز هم با اتخاذ تصمیمی نامشروع و با ایجاد رویه‌ای خطرناک و بی‌سابقه، ‎سازمان ملل و نهادهای آن را به امور سیاسی آغشته کرد. هرچند تصویب حذف عضویت جمهوری اسلامی ایران از ‎کمیسیون مقام زن سازمان ملل، جامعه جهانی را از نگاه ژرف و افکار والای زنان ایران محروم کرد اما هرگز صدای رسا و مطالبه‌گرانه جامعه پویای ‎زنان ایران‌زمین، در اعتراض به پایمال‌شدن ‎حقوق زنان توسط این کشور و سایر کشورهای غربی حامی آن خاموش نخواهد شد.

اخبار مرتبط:
پیغام امارات به ترامپ: به ایران سخت بگیر!
پیغام امارات به ترامپ: به ایران سخت بگیر!

وال استریت ژورنال مدعی شد: رئیس جمهور ترامپ، حمله برنامه‌ریزی شده به ایران را لغو کرد، پس از آنکه نمایندگان مذاکره‌کننده ایرانی (عراقچی) به پیشنهاد جدیدی از سوی قطر مبنی بر باز شدن تنگه هرمز پاسخ مثبت دادند.

احتمال شروع مذاکرات ایران و آمریکا در این تاریخ
احتمال شروع مذاکرات ایران و آمریکا در این تاریخ

قطر و پاکستان نسبت به اینکه مذاکرات میان ایران و آمریکا «به زودی» از سر گرفته شود، امیدوار هستند.

سپاه: خونخواهی رهبر شهید انقلاب و شهید اسماعیل هنیه، قطعی است
سپاه: خونخواهی رهبر شهید انقلاب و شهید اسماعیل هنیه، قطعی است

سپاه پاسداران در بیانیه گرامیداشت دومین سالگرد شهید هنیه با بیان اینکه خونخواهی رهبر شهید انقلاب و شهید اسماعیل هنیه، قطعی و پاسخ به این جنایت های بزرگ، سخت و کوبنده خواهد بود تاکید کرد: توطئه خلع سلاح حماس راه به جایی نخواهد برد و از هم اکنون شکست خورده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است