کد خبر : 217737
انتشار : 2022/12/15 - 23:54
دسته‌بندی : اقتصادی، اسلاید
چاپ

روزنامه دولت درباره قیمت بنزین افشاگری کرد

در دولت قبل، خرید این محموله‌های بنزین انجام و پول آن نیز در خزانه واریز و مصرف شده و وزارت نفت دولت سیزدهم، اکنون چاره‌ای جز انجام تدریجی این تعهدات ندارد.

روزنامه دولت درباره قیمت بنزین افشاگری کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛روزنامه دولتی ایران، صادرات بنزین به قیمت ۵۰۰ تومان یعنی هزار تومان کمتر از قیمت بنزین دولتی و ۲ هزار و ۵۰۰ تومان کمتر از قیمت بنزین آزاد در کشور را تایید کرده اما آن را به گردن دولت قبل انداخته است و نوشته دولت فعلی چاره‌ای جز ادامه آن ندارد!

از ارزان‌فروشی بنزین درسال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ به‌عنوان یکی از تعهدات مهم دولت قبل برای دولت سیزدهم یاد می‌شود. داستانی که از قضا، به خوراکی جذاب و دهن پرکن برای رسانه‌های حامی دولت قبل تبدیل شد و همین رسانه‌ها در تلاش بوده‌اند تا با وارونه جلوه دادن حقیقت، توپ سوء مدیریت وزارت نفت دولت قبل در مفت فروشی بنزین را به زمین وزارت نفت دولت سیزدهم بغلتانند!

این روزنامه در ادامه نوشته است: ناگفته نماند که در دولت قبل، خرید این محموله‌های بنزین انجام و پول آن نیز در خزانه واریز و مصرف شده و وزارت نفت دولت سیزدهم، اکنون چاره‌ای جز انجام تدریجی این تعهدات ندارد. جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی هم تصریح کرده که تعهدات صادرات بنزین از دولت قبل در سال‌های ۱۳۹۹ و حتی ۱۴۰۰ ایجاد شد، درآن زمان محموله‌هایی با قیمت تنی ۲۳۵ دلار فروخته شد و در این قراردادها، قیمت ثابت و نه شناور در نظر گرفته شده و این موضوع باعث شد تا در این دولت بنزین در قیمت‌های ۲۰۰ تا ۴۰۰ دلاری تحویل داده شود، درحالی که قیمت فعلی تنی ۸۰۰ دلار بود!

نویسنده ایران سپس تاکید کرده است: شکی نیست که با تحقیق وتفحص از شرکت ملی پالایش و پخش، نورافکن‌ها به زوایای تاریک فروش بنزین و خسارت‌هایی که در این ماجرا به کشور تحمیل شد هم تابانده خواهد شد. زوایایی که با فروش بنزین با لیتری۵۰۰ تومان و صادرات آن به قیمت یک سوم عرضه داخلی در ارتباطی مستقیم است.

اخبار مرتبط:
قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۱۲ مرداد ۱۴۰۵
قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۱۲ مرداد ۱۴۰۵

تازه‌ترین قیمت گوشت قرمز در بازار ۱۲ مردادماه ۱۴۰۵ مشخص شد.

بستنی صد درصد گران شد
بستنی صد درصد گران شد

تصویری از نوشته نصب‌شده روی یخچال یک بستنی‌فروشی در شبکه‌های اجتماعی مورد توجه کاربران قرار گرفته است.

پزشکیان: در دفاع از امنیت و تمامیت ارضی هیچ‌گونه مماشاتی نداریم
پزشکیان: در دفاع از امنیت و تمامیت ارضی هیچ‌گونه مماشاتی نداریم

رئیس‌جمهور با اشاره به شرایط منطقه‌ای و تلاش دشمنان برای ایجاد اخلال در روند پیشرفت کشور، تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران خواهان گسترش تنش و ناامنی در منطقه نیست، اما در دفاع از امنیت، منافع ملی و تمامیت ارضی کشور، با تمام توان عمل خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است