کد خبر : 216411
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۲۰ - 10:01
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

واکنش نماینده مجلس به سفر رئیس جمهور چین به عربستان: هشدار می‌دهم مسئولان چینی فریب عکس‌های کوکی کشورهای حاشیه خلیج فارس را نخورند

یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ای کاش رئیس جمهور چین با مشاوران خود مشورت می‌کرد تا متوجه می‌شد در پیمان شانگهای چه مواردی گنجانده شده است.

واکنش نماینده مجلس به سفر رئیس جمهور چین به عربستان: هشدار می‌دهم مسئولان چینی فریب عکس‌های کوکی کشورهای حاشیه خلیج فارس را نخورند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی بیان کرد: به مسئولان چینی و رئیس جمهور چین هشدار می‌دهم که فریب عکس‌های کوکی کشورهای حاشیه خلیج فارس را نخورند. رئیس جمهور چین در این سفر نشان داد بیش از آنچه که تصور می‌شد ساده است. جزایر سه‌گانه ایرانی بوده، هست و خواهد بود و هر کسی بخواهد نسبت به این موضوع ورود کند با برخورد قاطع جمهوری اسلامی ایران مواجه خواهد شد.

به نوشته ایسنا، وی در ادامه اظهار کرد: دولت چین به پیمان شانگهای پایبند باشد؛ در بند دو پیمان شانگهای به تمامیت ارضی ایران اشاره شده است. ای کاش رئیس جمهور چین با مشاوران خود مشورت می‌کرد و متوجه می‌شد در اساسنامه پیمان شانگهای چه مواردی گنجانده شده است.

اخبار مرتبط:
واکنش شدیداللحن کیهان به بیانیه میرحسین موسوی
واکنش شدیداللحن کیهان به بیانیه میرحسین موسوی

روزنامه کیهان درپی صدور بیانیه میرحسین موسوی در مطلبی با عنوان « آفتابی شدن پادوی آمریکا و اسرائیل ۲۸ روز پس از جنایت» واکنش نشان داد.

فلاحت‌پیشه: ترامپ می‌داند جنگ بعدی علیه ایران انتحاری است
فلاحت‌پیشه: ترامپ می‌داند جنگ بعدی علیه ایران انتحاری است

تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: ترامپ از واقعیت توان بازدارندگی ایران آگاه است و تلاش می کند با دیپلماسی به این جنگ پایان دهد.

انتقاد سایت اصولگرا از بیانیه مهندس موسوی
انتقاد سایت اصولگرا از بیانیه مهندس موسوی

آیا همزمان که اسرائیل از بیرون به دنبال فروپاشی جبهه درونی کشور است ، مهندس موسوی و اطرافیان او، همان هدف را از مسیر دیگری پی گرفته اند؟

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است