کد خبر : 216041
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۸ - 17:51
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

توضیحات قوه قضاییه درباره فوت «شادمان احمدی»/ او قبل از انتقال به زندان فوت کرده است

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: «شادمان احمدی» دارای سوابق متعدد کیفری از جمله شرکت در نزاع دسته جمعی، ضرب و جرح، سرقت، توهین و تمرد بوده و شاکی خصوصی داشته است.

توضیحات قوه قضاییه درباره فوت «شادمان احمدی»/ او قبل از انتقال به زندان فوت کرده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: رسانه‌های معاند در راستای خبرسازی‌های دروغ و کشته سازی این بار اقدام به انتشار خبر کشته شدن فردی به نام شادمان احمدی ۲۳ ساله در شهرستان دهگلان استان کردستان کرده‌اند.

این رسانه‌ها مدعی شده‌اند شادمان احمدی پس از بازداشت و در بازداشتگاه دهگلان در اثر شکنجه فوت کرده است.

براساس این گزارش، علت دستگیری اخیر شادمان احمدی شکایت شاکی خصوصی از وی بوده است.

طبق گزارش‌ها، شادمان احمدی در روز دستگیری که با شکایت شاکی خصوصی انجام شده بوده چندین بار اقدام به خودزنی خطرناک مانند کوبیدن سر به دیوار و بریدن گلو با شیشه کرده بود همچنین پس از انتقال جسد وی به پزشکی قانونی و در معاینات صورت‌گرفته در بدن متوفی آثار کبودی‌های موازی مشاهده شده است.

طبق گزارش اولیه پزشکی قانونی آثار ضربه‌ای که باعث فوت این فرد شده باشد و بتوان فوت را به آن نسبت داد در سر و بدن متوفی مشاهده نشده است.

بنابر این گزارش، علت تامه فوت فرد مورد اشاره بعد از اعلام نتایج آزمایش‌های سم شناسی و بررسی‌های قضایی مشخص خواهد شد.

طبق بررسی‌ها شادمان احمدی پس از بازداشت و قبل از انتقال به زندان فوت کرده است و هنوز به زندان نیز معرفی نشده بود.

بررسی‌ها برای یافتن علت فوت شادمان احمدی و تحقیقات پیرامون اتفاقات رخ داده پیش از تحویل وی به زندان آغاز شده و ادامه دارد.

اخبار مرتبط:
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم

شهردار تهران از شناسایی ۶۰ نقطه ایمن زیرزمینی برای مواقع بحران خبر داد و گفت: به طرح اسکان ایمن در زیرزمین در سال‌های پس از جنگ تحمیلی کمتر توجه شد.

محیط زیست: وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تهران کذب است / تاکنون هیچ شواهد معتبری از حضور این مواد در تالاب بندعلیخان مشاهده نشده
محیط زیست: وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تهران کذب است / تاکنون هیچ شواهد معتبری از حضور این مواد در تالاب بندعلیخان مشاهده نشده

مدیرکل محیط زیست تهران گفت: با استناد به نتایج ارزیابی‌های تخصصی، ادعا‌های مطرح شده درباره وجود آرسنیک و سیانور در گرد و غبار تالاب بندعلیخان فاقد هرگونه پشتوانه علمی و فنی است.

در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است