کد خبر : 215795
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۷ - 20:54
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

اگر با آمریکا به دلیل دیکتاتور بودن حکومت‌شان ارتباط نداریم، چرا با کره شمالی مناسبات گرم داریم؟

روزنامه جهان صنعت نوشت: دانشجویان حق دارند از رئیس دولت بپرسند چرا ایران با کره شمالی که در همه دهه‌های تازه سپری شده به دست یک خانواده اداره می‌شود مناسبات گرم دارد؟

اگر با آمریکا به دلیل دیکتاتور بودن حکومت‌شان ارتباط نداریم، چرا با کره شمالی مناسبات گرم داریم؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه جهان صنعت با اشاره به اظهارت روز چهارشنبه ابراهیم رئیسی در دانشگاه تهران که گفته بود آمریکا مستبدترین و دیکتاتورترین حکومت دنیاست از رئیس دولت پرسیده اگر به این دلیل ایران با آن آمریکا مناسبات عادی ندارد پس چرا با کره شمالی که در همه دهه‌های تازه‌سپری‌شده به دست یک خانواده اداره می‌شود مناسبات گرم دارد؟

به نوشته جهان صنعت؛ به نظر می‌رسد رئیس‌جمهوری دانشجویان را گروهی ناآگاه می‌داند که باید هرچه او می‌گوید را باور کنند و هیچ اطلاعی از هیچ کشوری ندارند و نمی‌دانند دیکتاتوری و دموکراسی الزام‌ها و نشانه‌هایی دارد و نمی‌توان بدون تشریح این الزام‌ها و نمادها و نمودها کشوری (آمریکا) را دیکتاتورترین کشور دانست در حالی که این کشور نزد نخبگان جهان یکی از دموکرات‌ترین کشورها به حساب می‌آید.

در ادامه این مطلب آمده است: آیا رئیس دولت نظام جمهوری اسلامی ایران می‌خواهد بگوید چون این نظام سیاسی آمریکا دیکتاتور است ایران با آن کشور مناسبات عادی ندارد؟ در این صورت دانشجویان حق دارند از رئیس دولت بپرسند پس چرا ایران با کره‌شمالی که در همه دهه‌های تازه‌سپری‌شده به دست یک خانواده اداره می‌شود مناسبات گرم دارد؟ آیا رئیس دولت نظام سیاسی ایران می‌خواهد به دانشجویان بگوید دلیل اینکه آمریکا ابردیکتاتور است ایران با این کشور مناسبات تجاری ندارد‌؟ در این صورت باید گفت ایران چرا با چین که استبداد حزب کمونیست در آن آشکار و مثل روز روشن است مناسبات تجاری دارد.

اخبار مرتبط:
معرفی وزیر اقتصاد جدید به تعویق افتاد
معرفی وزیر اقتصاد جدید به تعویق افتاد

محسن اسماعیلی معاون امور مجلس رئیس‌جمهور گفت: طبق اصل ۱۳۵ قانون اساسی، رئیس‌جمهور فرصت دارد ضمن تعیین سرپرست برای وزارتخانه‌هایی که وزیر ندارند تا مدت سه ماه نسبت به معرفی گزینه مورد نظر اقدام کند و این کار حتماً در مهلت قانونی انجام خواهد شد.

هدف عراقچی از سفر به عربستان چه بود؟
هدف عراقچی از سفر به عربستان چه بود؟

مرتضی مکی گفت: سفر آقای عراقچی به ریاض از جنبه‌های گوناگون بسیار حائز اهمیت است. عربستان در دور قبلی مذاکرات که منتهی به توافق برجام شد، یکی از موانع اصلی در مسیر امضا و اجرای این توافق‌نامه به شمار می‌رفت. اما اکنون شرایط متفاوتی حاکم است، کشورهای عربی منطقه به‌ دنبال توافقی جدی هستند.

رویترز: ایران و آمریکا با وجود اختلاف بر سر خطوط قرمز، مذاکره را ادامه می‌دهند
رویترز: ایران و آمریکا با وجود اختلاف بر سر خطوط قرمز، مذاکره را ادامه می‌دهند

خبرگزاری رویترز در گزارشی با عنوان «ایران و آمریکا در میانه اختلافات بر سر خطوط قرمز، مذاکرات هسته‌ای را ادامه می‌دهند» نوشت: مذاکره کنندگان ارشد ایران و آمریکا امروز، یکشنبه، مذاکرات را به‌منظور پرداختن به برنامه هسته‌ای تهران ادامه می‌دهند؛ این در حالی است که پیش از سفر دونالد ترامپ به خاورمیانه، واشینگتن موضع خود را سخت‌تر کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است