کد خبر : 214624
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۲ - 23:36
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

اصرار قالیباف بر لزوم حکمرانی‌نو، تلاش برای رسیدن به صندلی پاستور است

روزنامه آرمان امروز نوشت: سخنان (اخیر) محمد باقر قالیباف (درباره حکمرانی‌نو) در ادامه تحرکات و البته تغییرهایی است که این چهره در طول همه سال‌های حضور در حاکمیت از خود بروز داده بود. او از ابتدا آشکارا در فکر رسیدن به پاستور و نشستن روی صندلی اول دولت به عنوان رئیس جمهوری بود.

اصرار قالیباف بر لزوم حکمرانی‌نو، تلاش برای رسیدن به صندلی پاستور است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه آرمان امروز اصرار محمدباقر قالیباف برای «حکمرانی‌نو» را تلاش برای رسیدن به صندلی پاستور ارزیابی کرده است.

به نوشته آرمان امروز؛ محمد باقر قالیباف از همان روز که در اواخر دهه هفتاد به عنوان فرمانده نیروی انتظامی انتخاب شد، آشکارا در فکر رسیدن به پاستور و نشستن روی صندلی اول دولت به عنوان رئیس جمهوری بود…سخنان (اخیر) محمد باقر قالیباف (درباره حکمرانی‌نو) در ادامه تحرکات و البته تغییرهایی است که این چهره در طول همه سال‌های حضور در حاکمیت از خود بروز داده بود. ظاهرا با علم به اینکه شرایط، به ابراهیم رئیسی مجال حضور قوی در انتخابات چهاردهم ریاست‌جمهوری را نخواهد داد، این بار به با حربه « حکمرانی نو » به دنبال تثبیت خود به عنوان کسی که می‌تواند با ایده و طرح‌های نو، جامعه را از گرفتاری نجات بدهد، باشد. در این باره از آقای قالیباف می‌توان پرسید، اگر ریشه اعتراضات اخیر کهنگی شیوه‌های حکم‌رانی است که ایشان را به صرافت «حکم‌رانی نو» انداخته است، پس چرا زودتر اقدام نکرده‌اند؟ مثل این که بیمار را نزد پزشک ببرند و بگوید هر وقت حال او خوب شد، بیاورید تا جراحی کنم!

آرمان امروز در ادامه نوشته است: آنچه ملموس است، چیزی جز این نیست که محمدباقرقالیباف همچنان در سودای رئیس‌جمهوری شدن و پاستور‌نشینی است. باید دید در دو سال و شش ماهی که تا موعد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری مانده است، کشور و فضای سیاسی چه تحولاتی را تجربه خواهد کرد و همچنین اینکه آقای قالیباف بالاخره به خواسته‌اش که چیزی جز رئیس‌جمهوری شدن نیست، خواهد رسید یا نه؟

اخبار مرتبط:
آیت‌الله مرتضوی: حفظ نظام به معنای نظام عام اجتماعی است؛ نه نظام سیاسی
آیت‌الله مرتضوی: حفظ نظام به معنای نظام عام اجتماعی است؛ نه نظام سیاسی

استاد حوزه علمیه قم، گفت: در استنادهای فقها قابل توجه این است که بر خلاف معنای خاص حفظ نظام در ادبیات سیاسی معاصر که عبارت از نظام سیاسی و حکومت است، فقهای ما در قریب به اتفاق موارد این مفهوم را به عنوان قاعده عام و شامل و در معنای نظام عام اجتماعی، و البته گاهی هم خرده نظام‌های اجتماعی مثل نظام خانواده، به کار برده و مثلا می‌گویند اگر چنین نباشد نظام خانواده یا اقتصاد به هم می‌ریزد. عمده مسأله نظام عام اجتماعی یا خرده نظام‌های اجتماعی است؛ نه نظام خاص سیاسی.

سیدمحمد خاتمی: امیدوارم بزرگان کشور برای گرانی و تورم فکری بکنند
سیدمحمد خاتمی: امیدوارم بزرگان کشور برای گرانی و تورم فکری بکنند

رئیس دولت اصلاحات گفت: اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که به کجا رسیدیم و مسأله تورم و افزایش نقدینگی و مسائل دیگری که روز به روز افزایش پیدا کرد و امروز به سطح فوق‌العاده نگران کننده‌ای رسیده است و امیدوارم بزرگان کشور این نگرانی را داشته باشند که حلش کنند.

پزشکیان، نامزد نایب رئیسی مجلس می‌شود
پزشکیان، نامزد نایب رئیسی مجلس می‌شود

سلمان اسحاقی عضو کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص نایب رییسی مسعود پزشکیان در مجلس دوازدهم به خبرنگار جماران، گفت: بعضی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حال رایزنی با پزشکیان هستند تا به عنوان یکی از نواب رئیس در مجلس دوازدهم حضور داشته باشند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است