کد خبر : 214337
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۱ - 23:06
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

هشدار میرسلیم به قوه قضاییه؛ خطر نفوذ رژیم صهیونیستی در واردات موز!

نماینده مجلس یازدهم خواستار «برخورد دستگاه قضا با نفوذ رژیم صهیونیستی در بحث واردات موز» شد

هشدار میرسلیم به قوه قضاییه؛ خطر نفوذ رژیم صهیونیستی در واردات موز!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مصطفی میرسلیم، نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم گفت:اگر برای تجار ایرانی ثابت شود که طرف معامله اسرائیلی است نباید به تجارت با این رژیم ادامه دهند و باید به شکل قانونی امکان‌های تجارت را سلب کنند.

به نوشته ایرنا؛ وی با بیان این که «دستگاه قضا در صورت اثبات باید برخورد جدی و قاطع با نفوذ شرکای رژیم صهیونیستی در موضوع واردات موز به کشور انجام دهد»، گفت:نمی‌توان با اینگونه واردات موافق باشیم چون منفعت کسانی را رقم می‌زند که یا دشمن و یا رقیب ما هستند.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است