کد خبر : 214307
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۱ - 18:21
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

مشاهده پلنگ در پارک سرخه‌حصار

از ابتدای هفته گذشته مطالب و تصاویری در فضای مجازی مبنی بر مشاهده یک فرد پلنگ در محدوده پارک و پادگان سرخه‌حصار در شرق تهران منتشر شد. پیگیری‌ها حاکی از این است که پلنگ مذکور از ابتدای هفته گذشته مشاهده شده و تیم‌هایی از اداره کل محیط زیست تهران به دنبال زنده‌گیری و ردزنی پلنگ بوده‌اند. در جریان این پایش‌ها چند روزی است که اثری از پلنگ مشاهده نشده و احتمال می‌رود که این پلنگ خطر را احساس کرده به طبیعت بازگشته باشد.

مشاهده پلنگ در پارک سرخه‌حصار

به گزارش سایت خبری مدارا؛ پلنگی که اوایل هفته گذشته در محدوده پادگان سرخه‌حصار دیده شده بود چند روزی است که مشاهده نشده و احتمالاً به طبیعت بازگشته است.

از ابتدای هفته گذشته مطالب و تصاویری در فضای مجازی مبنی بر مشاهده یک فرد پلنگ در محدوده پارک و پادگان سرخه‌حصار در شرق تهران منتشر شد.

به نوشته تسنیم؛ پیگیری‌ها حاکی از این است که پلنگ مذکور از ابتدای هفته گذشته مشاهده شده و تیم‌هایی از اداره کل محیط زیست تهران به دنبال زنده‌گیری و ردزنی پلنگ بوده‌اند. در جریان این پایش‌ها چند روزی است که اثری از پلنگ مشاهده نشده و احتمال می‌رود که این پلنگ خطر را احساس کرده به طبیعت بازگشته باشد. با این وجود تلاش‌های اداره کل محیط زیست تهران برای پیدا کردن آن ادامه دارد.

جمعیت پلنگ از گذشته در ارتفاعات خجیر و سرخه‌خصار وجود داشته اما در سال‌های اخیر تعداد آن به شدت کم شده است. احتمال می رود که این پلنگ نیز از ارتفاعات اطراف تهران به محدوده سرخه‌حصار آمده باشد.

اخبار مرتبط:
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تأکید بر وقوع حفاری غیرمجاز شبانه در عرصه تاریخی مسجد کمرزرین، از پیگیری قضائی جدی این اقدام خبر داد.

ابلاغ حکم حبس تجمیعی به تاجزاده/ وی تا سال ۱۴۱۱ باید تحمل حبس کند
ابلاغ حکم حبس تجمیعی به تاجزاده/ وی تا سال ۱۴۱۱ باید تحمل حبس کند

وی در سال ۱۴۰۱ به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی محکوم شد که نهایتاً به ۵ سال حبس محکوم شد. همچنین در طول تحمل این حبس دوم، پرونده جدیدی تشکیل شد که به استناد قانون مجازات اسلامی به اتهام فعالیت تبلیغی و اجتماع و تبانی برای بار سوم به تحمل حبس محکوم شدند، چرا که نوشته‌ها و بیانیه‌ها یا مصاحبه‌های انتقادی که در طول زندان توسط او انجام شده بود باعث شد پرونده جدید تشکیل شده و به حبس محکوم شود.

آخرین آمار شهدا و مفقودین جنگ ۱۲روزه اعلام شد
آخرین آمار شهدا و مفقودین جنگ ۱۲روزه اعلام شد

سخنگوی قوه قضائیه گفت: گفت: بر اساس آمار و مستندات منتشر شده، رژیم صهیونیستی صدها تن از مردم بی‌گناه ما را در این ایام به شهادت رساند و یا مجروح کرد، که از جمله ۷ بیمارستان و ۴ واحد بهداشتی و ۶ پایگاه اورژانس آسیب دید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است