کد خبر : 214241
انتشار : 2022/12/02 - 11:15
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

فرانسه و آمریکا می‌خواهند پوتین را مسئول جرائم جنگی کنند

روسای جمهوری آمریکا و فرانسه با بیان اینکه روسیه را به خاطر اقداماتش در اوکراین مسئول خواهند دانست، اعلام کردند، اتحادیه اروپا به توافقی آزمایشی در مورد سقف قیمت نفت دست یافته تا درآمدهای صادراتی مسکو را کاهش دهند.

فرانسه و آمریکا می‌خواهند پوتین را مسئول جرائم جنگی کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ قدرت‌های غربی تلاش می‌کنند تا همچنان از اوکراین که زیرساخت‌هایش هدف حملات موشکی و پهپادی قرار گرفته، حمایت کنند.

به نوشته ایسنا، روسیه دولت آمریکا و ناتو را به ایفای نقشی خطرناک و مستقیم در جنگ اوکراین متهم کرده و گفته که واشنگتن، کی‌یف را به تهدیدی موجودی برای مسکو تبدیل کرده است.

به گفته دیپلمات‌ها، اتحادیه اروپا در تلاش برای کاهش پول موجود برای اقدامات جنگ طلبانه مسکو، روز پنجشنبه به طور آزمایشی با سقف قیمتی ۶۰ دلاری در هر بشکه نفت روسیه موافقت کرد. این اقدام باید تا امروز (جمعه) توسط همه دولتهای اتحادیه اروپا به صورت کتبی تایید شود.

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و امانوئل ماکرون، همتای فرانسویش در بیانیه‌ای مشترک پس از گفت‌وگو در کاخ سفید که روز پنجشنبه انجام شد، اعلام کردند که به مسئول دانستن روسیه بابت اقدامات مستند “مستبدانه و جرایم جنگی” متعهد هستند.

بایدن همچنین اعلام کرد، واشنگتن و پاریس جاه طلبی‌های ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه را برای فتح و شکست ارزش‌های دموکراتیک و حقوق بشر جهانی در هم می‌شکنند.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین به خبرنگاران گفت که آماده گفت‌وگو با پوتین است اگر که او تمایلش را برای پایان دادن به این جنگ در اوکراین نشان دهد اگرچه چنین نشانه از جانب پوتین هنوز مشخص نشده است.

ماکرون نیز اعلام کرد، می‌خواهد به گفت‌وگوهایش با پوتین ادامه دهد تا از افزایش تنش بیشتر جلوگیری شود و نتایج قطعی مانند امنیت نیروگاه‌های اتمی به دست آید.

هیچ گفت‌وگوی سیاسی برای پایان دادن به جنگی که روسیه در ۲۴ فوریه آغاز کرد و مدعی است هدف آن خلع سلاح همسایه و ریشه کن کردن رهبرانی است که آنها را ملی گرایان خطرناک توصیف می‌کند، در جریان نیست.

اخبار مرتبط:
نیکول پاشینیان دوباره به عنوان نخست وزیر ارمنستان منصوب شد
نیکول پاشینیان دوباره به عنوان نخست وزیر ارمنستان منصوب شد

دفتر ریاست جمهوری ارمنستان امروز (یکشنبه) اعلام کرد نیکول پاشینیان بار دیگر به عنوان نخست وزیر این کشور منصوب شده است.

کنسرسیوم خط لوله خزر از حمله پهپادی به دو نفتکش خبر داد
کنسرسیوم خط لوله خزر از حمله پهپادی به دو نفتکش خبر داد

کنسرسیوم خط لوله خزر (سی‌پی‌سی) در بیانیه‌ای اعلام کرد، یک تانکر با پرچم جزایر مارشال، حین بارگیری نفت در اسکله‌ای دور از ساحل این کنسرسیوم و همچنین یک نفتکش دیگر با پرچم جزیره «من» که در مسیر ترمینال برای بارگیری بود، مورد حمله پهپادی قرار گرفتند.

رویترز: انصارالله یمن در نظر دارد برای کشتی‌های عبوری از دریای سرخ عوارض دریافت کند
رویترز: انصارالله یمن در نظر دارد برای کشتی‌های عبوری از دریای سرخ عوارض دریافت کند

منابع منطقه‌ای آشنا با موضوع به رویترز گفتند که گروه انصارلله یمن در حال بررسی اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری عبوری از جنوب دریای سرخ است؛ این اقدام یک هفته پس از اعلام محاصره دریایی علیه عربستان سعودی صورت می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است