کد خبر : 214076
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۰ - 13:42
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

واکنش رئیس کمیسیون قضایی مجلس به تشکیل کمیته حقیقت‌یاب از سوی شورای حقوق بشر/ هیچ‌کسی از روشن شدن حقیقت نگران نیست

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: در وقایع اخیر حتی ممکن است اغتشاش‌گرها هم مورد آسیب قرار گرفته باشند، این آسیب‌هایی که به آنان اعم از اموال و جان‌شان رسیده است باید مورد بررسی قرار بگیرد و اتفاقا اگر این افراد مورد ظلم قرار گرفته‌اند، باید تکلیف‌شان روشن شود.

واکنش رئیس کمیسیون قضایی مجلس به تشکیل کمیته حقیقت‌یاب از سوی شورای حقوق بشر/ هیچ‌کسی از روشن شدن حقیقت نگران نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: در وقایع اخیر حتی ممکن است اغتشاش‌گرها هم مورد آسیب قرار گرفته باشند، این آسیب‌هایی که به آنان اعم از اموال و جان‌شان رسیده است باید مورد بررسی قرار بگیرد و اتفاقا اگر این افراد مورد ظلم قرار گرفته‌اند، باید تکلیف‌شان روشن شود.

حجت الاسلام موسی‌ غضنفرآبادی درباره تشکیل کمیته حقیقت‌یاب از سوی شورای حقوق بشر و صدور قطعنامه علیه کشورمان گفت: کمیته حقیقت‌یاب آنها تشکیل شود؛ اما بیایند به افغانستان، لیبی و فلسطین بروند بررسی کنند و نتیجه را به ما بدهند. در خود آمریکا کمیته حقیقت‌یاب تشکیل شود تا مشخص شود چرا پلیس پا روی گردن مردم گذاشته است. اول این موارد را بررسی کنند بعد بیایند از کمیته صحبت کنند.

به نوشته ایلنا؛ رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی درباره تشکیل کمیته حقیقت‌یاب از سوی وزارت کشور و این‌که این کمیته باید چه مواردی را بررسی کند، عنوان کرد: ممکن است برخی از افراد ادعا‌هایی داشته باشند مثلا بگویند ما اصلا کاری به اغتشاش نداشتیم مسیر خودمان را می‌رفتیم و مورد تعرض قرار گرفتیم، فرقی هم نمی‌کند. حتی ممکن است اغتشاش‌گرها هم مورد آسیب قرار گرفته باشند، این آسیب‌هایی که به آنان اعم از اموال و جان‌شان رسیده است این‌ها باید مورد بررسی قرار بگیرد و اتفاقا اگر این افراد مورد ظلم قرار گرفته‌اند، باید تکلیف‌شان روشن شود.

وی با اشاره به این‌که بعضی‌ها در این خصوص ابهام و شبهه ایجاد کردند، اظهار داشت: مثلا برخی عنوان کردند نیروی انتظامی شلیک کرده است و بعضی از اتفاقات، قتل‌ها و مجروحیت‌ها را به وجود آورده است، نیروی انتظامی می‌گوید کار ما نبوده و کار مسلحان اغتشاشگر است این‌ها باید روشن شود و گزارشش را به مردم بدهند و کار بسیار خوبی است و ما هم حمایت می‌کنیم.

غضنفرآبادی تاکید کرد: مجلس هم در این راستا حمایت خودش را دارد و از روشن شدن حقیقت هیچ کسی نگران نیست. حقیقت و واقعیت باید روشن شود و مردم هم در جریان قرار بگیرند.

وی درباره این‌که متهمان بازداشتی حوادث اخیر عنوان می‌کنند حتی اجازه انتخاب از وکلای تبصره ماده ۴۸ آیین‌نامه کیفری را ندارند همچین وکلای حاضر در این لیست دستمزدهای بالا درخواست می‌کنند که برای خانواده‌ها مقدور نیست آیا کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس به این موضوع ورود می‌کند، گفت: ماده ۴۸ که فعلا موجودیت ندارد. این قضیه را خود قوه‌قضائیه، کانون وکلا و همین‌طور مرکز وکلای قوه‌قضائیه باید پیگیری کنند تا اجحاف در حق مردم نشود.

اخبار مرتبط:
پس‌لرزه ادعای جنجالی میرسلیم درباره نمایندگان/ نماینده مجلس: اگر سند دارد، افشا کند
پس‌لرزه ادعای جنجالی میرسلیم درباره نمایندگان/ نماینده مجلس: اگر سند دارد، افشا کند

برخی موضوعات از جمله میزان حقوق و مزایای دریافتی نمایندگان مجلس، برای جامعه از جذابیت خاصی برخوردار است

علی بیگدلی: روند مذاکرات رو به پیشرفت است / سابقه ندارد رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه بیاید اما به اسرائیل نرود
علی بیگدلی: روند مذاکرات رو به پیشرفت است / سابقه ندارد رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه بیاید اما به اسرائیل نرود

یک کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: سفر ترامپ به خاورمیانه سفری کم‌سابقه است زیرا در چند دهه اخیر سابقه نداشته است که رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه بیاید اما به اسرائیل نرود.

قاسم محبعلی: ترامپ نمی‌خواست قبل سفرش به منطقه مذاکرات شکست‌خورده اعلام شود
قاسم محبعلی: ترامپ نمی‌خواست قبل سفرش به منطقه مذاکرات شکست‌خورده اعلام شود

تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: شاید استراتژی ایران و آمریکا این باشد تا یک زمانی که لازم می دانند مذاکرات را ادامه دهند، به این امید که شرایط عوض شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است