کد خبر : 212728
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۵ - 18:14
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

نحوه رسیدگی به اعتراض مالیاتی مالکان خودروهای لوکس اعلام شد

سازمان امور مالیاتی طی دستورالعملی، نحوه رسیدگی به اعتراضات مالکان خودروهای گران قیمت را ابلاغ کرد که در آن به مواردی از جمله ملاک مالکیت خودرو، اعتراض مالکان به ارزش خودرو، تغییر ارزش خودرو به دلیل حوادثی مانند سیل و زلزله و... اشاره شده است.

نحوه رسیدگی به اعتراض مالیاتی مالکان خودروهای لوکس اعلام شد

به گزارش پایگاه خبری مدارا و به نقل از ایسنا، بر اساس مقررات تعیین شده در بند (ش) تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۰، مالکان انواع خودروهای سواری و وانت دو کابین که در ابتدای سال ۱۴۰۰ مالک خودروی مزبور بوده‌اند، به شرح زیر مشمول مالیات شدند:

۱) اشخاص حقوقی غیردولتی به ازای هر خودروی با ارزش روز بالاتر از یک میلیارد تومان.

۲) اشخاص حقیقی که مجموع ارزش خودروهای خود و فرزندان کمتر از ۱۸ سال تحت تکفل خود بالای یک میلیارد تومان باشد.

در این بین، نرخ مالیات سالانه مجموع ارزش روز انواع خودروهای سواری و وانت دو کابین به شرح زیر است:

۱_ تا مبلغ ۱.۵ میلیارد تومان نسبت به مازاد یک میلیارد تومان معادل یک درصد

۲- تا مبلغ سه میلیارد تومان نسبت به مازاد ۱.۵ میلیارد تومان معادل دو درصد

۳- تا مبلغ ۴.۵ میلیارد نسبت به مازاد سه میلیارد تومان معادل سه درصد

۴- نسبت به مازاد ۴.۵ میلیارد معادل چهار درصد

با این حال برخی مالکان بودند که به نحوه ارزش گذاری خودرو و میزان مالیاتی که باید پرداخت کنند اعتراض داشتند. بر این اساس داوود منظور، رییس سازمان امور مالیاتی دستورالعمل رسیدگی به اعتراض مالکان خودروهای با مجموع ارزش بیش از ۱۰ میلیارد ریال موضوع بند (ش) تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ را به ادارات کل امور مالیاتی ابلاغ کرد.

اخبار مرتبط:
نرخ بلیت قطار ۳۰% گران شد
نرخ بلیت قطار ۳۰% گران شد

دبیر انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی مسافری و خدمات وابسته از اجرای افزایش 30 درصدی قیمت بلیت قطارهای مسافری از نیمه دوم تیرماه 1404 خبر داد.

تخم‌مرغ گران شد؛ قیمت هرکیلو ۵۲ هزار تومان
تخم‌مرغ گران شد؛ قیمت هرکیلو ۵۲ هزار تومان

امروز دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴ در بازار کالاهای اساسی هر کیلو گرم تخم‌مرغ ۵۲ هزار تومان شد این در حالی است که هفته گذشته این عدد بین ۴۰ تا ۴۵ هزار تومان متغیر بود.

معاون وزیر صمت: سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد تعیین شد
معاون وزیر صمت: سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد تعیین شد

معاون وزیر صمت با اشاره به افزایش قیمت خودرو گفت: براساس نامه قائم‌مقام وزارت صمت، درصد افزایش نهایی حدود ۱۵ درصد تعیین شده و تمام مراحل این فرایند به‌صورت قانونی طی شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است