کد خبر : 212175
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۳ - 20:51
دسته‌بندی : سیاسی، پیشنهاد سردبیر
چاپ

جانشین اطلاعات سپاه: تمام تمرکز دشمن، روی تخریب رهبری است

سردار سیاری گفت: عصبانیت آمریکا از تأثیرگذاری راهبردی مدیریت رهبر معظم انقلاب اسلامی در شکست برنامه‌هایشان بود ... توسعه اقدامات خرابکارانه و هم‌زمان پشتیبانی از اغتشاشگران و مسلح نمودن آنها، تشدید عملیات سایبری و انجام عملیات نظامی رژیم به موقعیت‌های ما در سوریه یکی از راهبردهای دشمن است.

جانشین اطلاعات سپاه: تمام تمرکز دشمن، روی تخریب رهبری است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سردار سیاری ادامه داد: هنگامی که دشمن متوجه شد به زودی این موفقیت‌ها سر سفره مردم می‌نشیند، به این پی برد که دیگر کاری از او ساخته نیست. خشمگین شد و به دنبال شروع برنامه‌ای برای بی ثباتی برآمد که زودتر هدف خود برسد. دشمن حتی در حوزه‌هایی مانند مسئله مردم و ارزش‌ها تمرکز کرده و امروز عملیات خود را در حوزه ارزش‌ها انجام داده است و توسط یکی از فتنه‌گرهای داخلی که با ضد انقلابیون خارجی جلسه‌ای داشت گفته بود که نظام جمهوری اسلامی ۳ ساحت دارد اول ساحت مردم‌سالاری، دوم ساحت کارآمدی و سومین مورد ساحت دین‌مداری است.

به نوشته فارس؛ وی تصریح کرد: فتنه‌گر داخلی می‌گوید که ما در فتنه‌های سال ۸۸، ۷۸، ۹۶و ۹۸موفق شدیم که ۲ ساحت نظام جمهوری اسلامی یعنی ساحت کارآمدی و مردم‌سالاری آن را تخریب کنیم، اما ساحتی که باقی مانده و مهم است ساحت دین‌مداری آن است که ما باید بر روی آن تمرکز کنیم و لذا برنامه‌ای را که برای شروع این فتنه بر روی آن تمرکز کرده مسئله حجاب است.

جانشین سازمان اطلاعات سپاه تأکید کرد: فتنه‌گر می‌گوید موضوع حجاب موضوعی است که نظام نه می‌تواند آن را اجرا کند و نه می‌تواند از آن بگذرد و یکی دیگر از فتنه گران می‌گوید موضوع حجاب می‌بایست مرکز ثقل تمام اعتراضات قرار گیرد، اینجاست که برنامه‌ای را که برای شروع این فتنه دارد تمرکز بر موضوع فرهنگی و موضوع بحث ارزش‌هاست.

سردار سیاری با بیان اینکه این فتنه با تمام فتنه‌ها تفاوت دارد، افزود: در فتنه‌ای که در دفاع مقدس اتفاق افتاد یکی از استان‌های ما را تصرف کردند، در فتنه ۹۶ و ۹۸ تمرکز بر موضوع بحث اقتصادی بود. اما در این فتنه جنگ احزاب است، در جنگ احزاب مشرکین به اتفاق منافقین هر چیزی را که داشتند بر علیه دین آوردند تا اسلام را از بین ببرند، اما ۴ مؤلفه باعث موفقیت مسلمین شد: امدادهای غیبی و الهی، مدیریت دفاعی پیامبر اسلام، دلاوری‌های امیرالمؤمنین (ع) و پایداری مردم مسلمان بود. امروز هم تمام مشرکان، منافقان و ابتذال خواهان همگی با هم دست به یکی کردند تا اجازه ندهند دین خداوند پیاده شود.

وی تشریح کرد: ما در شروع این فتنه دیدیم که قرآن، حسینیه و مسجد آتش می‌زنند، چادر از سر خواهران ما می‌کشند و یا عمامه از سر روحانیون برمی‌دارند. این کار فقط و فقط مقابله با ارزش‌های دینی ماست و برآورد فتنه گران این بود که با توجه به نارضایتی که مردم در حوزه معیشت دارند امسال با شروع این فتنه به خیابان می‌آیند، غافل از اینکه مردم مسئله دینشان را جدای از مسئله نارضایتی‌ها می‌دانند. درست است که مردم گله‌مند و ناراضی هستند، اما هیچوقت مسئله نارضایتی را با مسئله دین پیوند نمی‌زنند.

جانشین سازمان اطلاعات سپاه گفت: هنگامی که دشمنان متوجه شدند کار آن‌ها پیش نمی‌رود سراغ مسائل اقتصادی رفتند، مسئله اعتصابات را شروع کردند، سعی کردند بازارها را تعطیل کنند و سایر نافرمانی‌های مدنی را انجام دادند.

سردار سیاری با اشاره به ۴ راهبردی را که دموکرات‌ها و دشمن دنبال می‌کنند تا علیه جمهوری اسلامی فشار وارد کنند، گفت: اولین راهبرد این است که دشمن می‌گوید ایران یا با ما توافق می‌کند یا کاری می‌کنیم که با ما توافق کند یعنی اجبار. دومین راهبرد این است که می‌گویند ما باید آنقدر به ایران فشار وارد کنیم که به جای حل مسئله هسته‌ای مسئله ایران را حل کند، این‌ها با ایران قوی کار دارند و مسئله سوم تولید بی‌ثباتی راهبردی و فعال‌سازی گسل‌های مختلف است. این گسل‌ها در حال حاضر هم در مسئله اقوام هم در مسئله ادیان اختلاف انداخته‌اند. چهارم هم توسعه اقدامات خرابکارانه و هم‌زمان پشتیبانی از اغتشاشگران و مسلح نمودن آنها، تشدید عملیات سایبری و انجام عملیات نظامی رژیم به موقعیت‌های ما در سوریه است.

وی با بیان اینکه امروز ضدانقلاب داخلی را با استفاده از سلاح‌هایی که در سال‌های گذشته وارد کرده مسلح کرده‌اند، بیان کرد: یعنی در حال حاضر هم بحث ناامنی را توسط گروهک‌های ضد انقلاب داخلی داریم هم بحث اقتصادی که از طریق اعتصاب به تعطیلی بازارها دارند و هم موضوع بحث فرهنگی که تمرکز بر بحث دانشگاه‌هاست. ما راهبردی را که اتخاذ کردیم مهم‌ترین مسئله‌ای را که به آن پرداختیم تبیینی بود که مقام معظم رهبری به آن پرداختند و آن هم از طریق گفت و گوی چهره به چهره است، ایشان در سال ۹۶ در جمع دانشجویان می‌فرماید که هیچ کاری جای گفت‌وگوی چهره به چهره را نمی‌گیرد. همه ما در این حوزه وظیفه داریم و دوم اینکه دهه هشتادی‌ها و نودی‌ها حدود ۱۰ سال در فضای مجازی زندگی کرده‌اند، اما ما امروز یک ایران در فضای حقیقی داریم و یک ایران در فضای مجازی، ما در فضای حقیقی ایرانی را می‌بینیم که امروز دنیا در مقابل آن زانو می‌زند.

وی تأکید کرد: دانشگاه‌های ما دانشجویی دارد که در سال ۹۷ دانشجو شده و امسال فارغ‌التحصیل می‌شود، در صورتی که در سال‌های ۹۸و ۹۹و ۱۴۰۰کلاسی دایر نبوده، پس این دانشجو در این سال‌ها در فضای مجازی حاضر بوده و دشمن در فضای مجازی و حتی در فضای حقیقی تلاش کرده و ما باید امروز این غفلت پیش آمده را جبران کنیم و این جبران نیاز به همت همه ما دارد.

اخبار مرتبط:
حجت‌الاسلام انصاری‌راد: ماست‌مالی‌ کردن پرونده کاظم صدیقی به نفع حاکمیت نیست / برخورد مومنانه یعنی چه؟ مگر شما از امام علی(ع) بالاتر هستید؟
حجت‌الاسلام انصاری‌راد: ماست‌مالی‌ کردن پرونده کاظم صدیقی به نفع حاکمیت نیست / برخورد مومنانه یعنی چه؟ مگر شما از امام علی(ع) بالاتر هستید؟

نماینده مجلس ششم گفت: در مقام قضا و اجرا قانون هیچ خودی و غیرخودی معنا ندارد و این تبعیض ناروا و از محرمات قطعی است. برخورد مومنانه دیگر چیست؟ برخورد مومنانه یعنی در چارچوب قانون اتهام را رسیدگی کنند. حتی امام علی هم در محکمه حاضر می‌شد و به قاضی نهی می‌کرد که هیچ تبعیضی میان او و مدعی یهودی نباشد.

فلاحت‌پیشه: متاسفانه قوانین کشور فقط برای مَردم نوشته می‌شود
فلاحت‌پیشه: متاسفانه قوانین کشور فقط برای مَردم نوشته می‌شود

تحلیلگر مسائل سیاسی کشورمان گفت: متاسفانه شاهدیم که در برخی موارد که قانون هم وجود دارد، زور قانون به صاحبان قدرت نمی‌رسد اما برای بخشی از مردم، برخوردکنندگان خود را از قانون بالاتر می‌بینند.

سایت اصولگرا: مجلس دوازدهم نباید حامی بی‌قید و شرط دولت باشد
سایت اصولگرا: مجلس دوازدهم نباید حامی بی‌قید و شرط دولت باشد

یک سایت اصولگرا نوشت: مجلس دوازدهم مانند مجلس یازدهم انقلابی باشد؛ یعنی پایبند به اصول واقعی انقلاب اسلامی. دوم آنکه میانه‌رو و تعقل‌گرا باشد که اگر چنین نباشد طبیعتا هزینه‌های تصمیمات رادیکال را مردم خواهند پرداخت. در کنار داشتن چنین روحیه‌ای باید بتواند نسبت درستی با دولت برقرار کند؛ به این معنی که مجلس حامی بی‌قید و شرط دولت نباشد و از آن سو خود را رقیب سیاسی دولت هم فرض نکند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است