کد خبر : 212014
انتشار : 2022/11/23 - 10:07
دسته‌بندی : سیاسی، پیشنهاد سردبیر
چاپ

واکنش روزنامه دولت به ادعای «سی‌ان‌ان» درباره «خشونت و آزار جنسی» علیه معترضان در بازداشتگاه‌های ایران

گزارش‌های خبری معمولاً چنان خوب روایت می‌شوند که نشان می‌دهد ساختگی نیستند و همین امتیازی است که یک گزارش خبری خوب دارد. اما بد نیست درباره هر خبری کمی شکاک باشیم و از خود بپرسیم: آیا این واقعاً اتفاق افتاده است؟

واکنش روزنامه دولت به ادعای «سی‌ان‌ان» درباره «خشونت و آزار جنسی» علیه معترضان در بازداشتگاه‌های ایران

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شبکه سی‌ان‌ان در گزارشی جمهوری اسلامی را به خشونت و آزار جنسی در بازداشتگاه‌ها متهم کرده است.

به نوشته روزنامه ایران، اول اینکه این گزارش بر مبنای اطلاعات مبهم و غیرواقعی تنظیم شده و هیچ گونه مستنداتی را ارائه نمی‌دهد. اشخاصی که در گزارش مورد اشاره قرار گرفته‌اند، نامشخص هستند و قابلیت پیگیری نیز ندارند. در مواردی هم که از بعضی اسم آورده شده، هیچ‌گونه اطلاعاتی درباره آنچه در عنوان گزارش عنوان شده، یعنی تجاوز جنسی ذکر نشده و اگر هم اشاره‌ای صورت گرفته، باز هم گمانه‌زنی نویسندگان بوده است. ادبیات گزارش با لحن «احتمالی» تنظیم شده است و استفاده فراوان از عباراتی همچون «به نظر می‌رسد» هم از قطعیت مطالب کاسته و هم واقعیت آن‌ها را مخدوش کرده است. از این رو، این رسانه بی آنکه خود بداند، مطلب خود را تکذیب کرده است! سی‌ان‌ان گزارش خود را «به نقل از منابع مطلع در بیمارستان امام علی کرج» تنظیم کرده، اما مشخص نیست که این منابع مطلع دقیقاً چه کسانی هستند که به زعم این رسانه، با قربانیان (!) گفتگو کرده‌اند. این رسانه همچنین اظهار داشته که مقامات ایرانی به درخواست سی‌ان‌ان برای پاسخگویی به این اتهامات جوابی نداده‌اند. اما مشخص نیست که منظور گزارش از مقامات دقیقاً چه کسانی بوده؛ زیرا پیگیری‌های «ایران» از نهادهای مربوطه نشان می‌دهد که چنین درخواستی تاکنون صورت نگرفته است.نکته قابل توجه آن است که این رسانه، در انتها سویه گزارش خود را به سمت قومیت کرد هدایت کرده و با ذکر یک نام مستعار سعی می‌کند این گونه القا کند که مردم این قوم شریف، تحت ستم سازمان‌یافته قرار دارند!

گزارش‌های خبری معمولاً چنان خوب روایت می‌شوند که نشان می‌دهد ساختگی نیستند و همین امتیازی است که یک گزارش خبری خوب دارد. اما بد نیست درباره هر خبری کمی شکاک باشیم و از خود بپرسیم: آیا این واقعاً اتفاق افتاده است؟

اخبار مرتبط:
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا

منابع دولتی پاکستان اعلام کردند زمان و محل برگزاری دور جدید مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا هنوز مشخص نشده است.

تعداد حملات به مناطق مختلف تهران در جنگ اعلام شد
تعداد حملات به مناطق مختلف تهران در جنگ اعلام شد

منطقه ۴ با ۹۰ بار اصابت، منطقه ۲۱ با ۶۲ بار اصابت، منطقه یک با ۵۷ بار اصابت و منطقه ۲۲ با ۵۵ بار اصابت، بیشترین خسارت و منطقه ۱۷ با ۳ بار اصابت، کمترین خسارت را از حملات هوایی امریکا و اسراییل داشتند.

حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است
حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است

یک فعال سیاسی اصولگرا درباره برخی موضوعات مطرح شده از سوی جریانات تندرو از جمله بحث کودتا گفت: این افراد نگاه سیاسی درستی ندارند و جمهوری اسلامی را صرفاً متعلق به خود و در خدمت خواسته‌هایشان می‌دانند. مگر ممکن است در درون جمهوری اسلامی جریانی به دنبال کودتا باشد؟ چنین ادعایی اساساً ناپسند است. افرادی که تلاش کردند مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را از صحنه سیاسی حذف کنند، به آقای ناطق نوری حمله کردند، به آقای علی لاریجانی حملات گسترده‌ای انجام دادند، امروز هم آقای قالیباف و آقای پزشکیان را هدف قرار داده‌اند. هر جریان یا شخصیتی که در برابر آنها بایستد، با بی‌تقوایی کامل مورد هجمه قرار می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است