کد خبر : 211646
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۳۰ - 11:41
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

روزنامه قطری: امید ایران به آزمون است

روزنامه قطری الرای براین باور است که امید ایران برای نتیجه گرفتن برابر انگلیس به سردار آزمون است.

روزنامه قطری: امید ایران به آزمون است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تیم ملی فوتبال ایران در نخستین بازی خود در آغاز جام جهانی ۲۰۲۲ به مصاف انگلیس خواهد رفت.

به نوشته ایسنا، امید ایران برای درخشش و نتیجه گرفتن در این بازی به مسی فوتبال این کشور یعنی سردار آزمون است که باید در این آزمون سخت جواب پس بدهد.

آزمون در فصل جاری برای بایر لورکوزن به میدان رفت البته او به خاطر آسیب دیدگی بازی‌های اخیر این تیم در بوندسلیگا را از دست داد و حتی پیش‌بینی می‌شد که نتواند در جام جهانی هم به میدان رود اما در نهایت در فهرست کارلوس کی‌روش قرار گرفت.

سردار آزمون در تمرین ایران بدون مشکل حضور داشته است و این نشان می‌دهد که او مشکلی برای حضور در دیدار برابر انگلیس نخواهد داشت.

اخبار مرتبط:
طارمی، بزرگ‌ترین مهاجم تاریخ فوتبال آسیا؟
طارمی، بزرگ‌ترین مهاجم تاریخ فوتبال آسیا؟

مهاجم ایرانی المپیاکوس با به ثمر رساندن چهارمین گلش در سوپرلیگ یونان برابر آریس سالونیکی مجموع گل‌هایش در این فصل را به عدد شش (چهار گل در لیگ و دو گل در جام حذفی) رساند. این بازیکن که در ۳۶۴ دقیقه حضورش در زمین، روی هفت گل تیمش تأثیر مستقیم داشته، از سوی رسانه‌های یونانی «بزرگ‌ترین مهاجم تاریخ آسیا» نامیده شده است.

وریا غفوری همراه استقلال به اردن می‌رود
وریا غفوری همراه استقلال به اردن می‌رود

وریا غفوری همراه استقلال به اردن می‌رود مربی جدید کادر فنی استقلال برای بازی با الوحدات اردن به این کشور سفر می‌کند.

جزئیاتی از سفر کاروان استقلال به اردن؛ ۳ آبی‌پوش در تهران ماندنی شدند
جزئیاتی از سفر کاروان استقلال به اردن؛ ۳ آبی‌پوش در تهران ماندنی شدند

تیم فوتبال استقلال در ادامه رقابت‌های لیگ قهرمانان ۲ آسیا، دوشنبه آینده عازم اردن خواهد شد تا در چارچوب هفته چهارم مرحله گروهی به مصاف تیم الوحدات اردن برود. بر اساس آخرین هماهنگی‌ها، مجوز لازم برای انجام پرواز چارتر کاروان استقلال صادر شده و آبی‌ها با پروازی اختصاصی راهی امان پایتخت اردن می‌شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است