کد خبر : 210955
انتشار : 2022/11/17 - 22:22
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

شهرداری تهران: خسارت قابل توجهی در روز گذشته به تجهیزات مترو وارد شده است

​سخنگوی شهرداری تهران، جزئیاتی در خصوص مضروب شدن دو مامور مترو در پی حوادث شب گذشته ارائه کرد.

شهرداری تهران: خسارت قابل توجهی در روز گذشته به تجهیزات مترو وارد شده است

به گزارش سایت خبری مدارا به نقل از ایسنا، وی در توضیح این حادثه گفت:

*در ساعت ۱۷ دیروز در ایستگاه تئاتر شهر حدود ۱۰ نفر از آشوبگران وارد مترو شدند.

*این افراد تلاش داشتند که با باز نگهداشتن درب در یکی از قطارها، مانع حرکت قطار شوند. این مسئله سبب اختلال در سیستم مترو شد و نارضایتی مسافران را به همراه داشت، در این میان همکاران مترو تلاش می کنند که مانع این حرکت شوند و از تجهیزات مترو صیانت کنند که مورد ضرب و شتم قرار می گیرند.

*یکی از همکاران مضروب مترو صبح امروز از بیمارستان مرخص شد، اما متاسفانه همکار دیگر به دلیل ضربات چاقویی که به وی وارد شده از ناحیه ریه دچار آسیب جدی شده و همچنان تحت مداوا است. 

*هنوز جمع بندی نهایی به دستمان نرسیده اما خسارت قابل توجهی در روز گذشته به تجهیزات مترو به خصوص در خط ۴ وارد شده است.

اخبار مرتبط:
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد

حجم آب موجود مخازن سدها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۶.۱۳ میلیارد مترمکعب است سال گذشته در زمان مشابه حجم آب موجود مخازن ۱۹.۶۳ میلیارد مترمکعب بوده است.

۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد
۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد

دادستان تهران از توقیف و تعیین تکلیف بیش از ۱۶ همت از اموال محکوم اصلی پرونده چای دبش برای جبران مطالبات بانک‌های شاکی خبر داد.

مَرد تهرانی بعد از خودکشی زن‌اش فهمید بچه‌اش حاصل خیانت است
مَرد تهرانی بعد از خودکشی زن‌اش فهمید بچه‌اش حاصل خیانت است

رسیدگی به پرونده خودکشی یک زن جوان، با کشف پیام‌ها و فیلم‌هایی وارد مرحله تازه‌ای شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است