کد خبر : 210778
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۵ - 21:37
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

جزئیات حمله تروریستی ایذه/افزایش تعداد شهدا به ۵ نفر و مجروحان به ۱۵ نفر

یک حمله تروریستی در ایذه تاکنون منجر به شهادت پنج نفر از شهروندان شده است.

جزئیات حمله تروریستی ایذه/افزایش تعداد شهدا به ۵ نفر و مجروحان به ۱۵ نفر

به گزارش سایت خبری مدارا؛در پی ورود یک تیم تروریستی به بازار مرکزی ایذه و تیراندازی به سمت مردم و بسیجیان، در ابتدا ۴ نفر شهید و ۵ نفر زخمی شدند که پس از دقایقی تعداد شهدا به ۵ نفر  و مجروحان به ۱۵ نفر رسید.

گفته می شود تروریست ها سوار بر دو موتورسیکلت بودند.

در بین شهدا یک کودک نیز وجود دارد.

به گزارش ایسنا، پیرو فراخوان‌های روزهای گذشته برای برگزاری تجمع اعتراضی، امروز چهارشنبه ۲۵ آبان ماه ساعت ۱۹ شب، افرادی بصورت پراکنده و در دسته‌های ۴۰ تا ۵۰ نفره در برخی نقاط شهر بویژه در چهارراه هلال احمر تجمع کرده و ضمن سردادن شعارهای هنجارشکنانه اقدام به سنگ پراکنی به عوامل انتظامی نموده که متعاقبا عوامل حاضر در صحنه با شلیک گاز اشک آور نسبت به متفرق کردن تجمع کنندگان اقدام نمودند.

در حاشیه همین تجمعات محدود، راکبین دو دستگاه موتور سیکلت در اقدامی تروریستی با سلاح جنگی کلاش ضمن تیراندازی به ماموران حافظ امنیت، موجب شهید و مجروح شدن حدود تعدادی از شهروندان شده که حال برخی مصدومین وخیم است.

اخبار مرتبط:
روایت زینب سلیمانی از لحظات بمباران شهرک دقایقی
روایت زینب سلیمانی از لحظات بمباران شهرک دقایقی

روایت زینب سلیمانی از شبی که شهرک دقایقی توسط اسرائیل بمباران شد را در ادامه مشاهده می‌کنید.

هفت سد مهم کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند!
هفت سد مهم کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند!

وضعیت منابع آبی کشورمان به شرایط بحرانی نزدیک و نزدیک تر شده است؛ به گونه ای که با گذشت ۱۰ ماه از سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۳ تا آخر شهریور۱۴۰۴) هفت سد کشور زیر ۱۰ درصد آب داشته و ۲ سد نیز خشک شده اند.

مدیران رسمیو موقتاً به قید وثیقه آزاد شدند
مدیران رسمیو موقتاً به قید وثیقه آزاد شدند

هنوز اطلاعات دقیقی درباره اتهامات انتسابی و وضعیت پرونده در دسترس نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است