کد خبر : 210721
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۵ - 20:04
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

عامل اصلی تعرض به نوجوان زرین‌دشتی به اعدام محکوم شد‌

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی رئیس‌کل دادگستری استان فارس گفت: عوامل تعرض به نوجوان زرین‌دشتی در دادگاه کیفری یک استان فارس با مجازات‌های سنگین مواجه شدند و عامل اصلی تعرض به این نوجوان به اعدام و ۱۰ سال حبس محکوم شد.

عامل اصلی تعرض به نوجوان زرین‌دشتی به اعدام محکوم شد‌

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی با اعلام این خبر گفت: عاملین تعرض به نوجوان زرین‌دشتی در شهریور ماه امسال پس از شناسایی و دستگیری در شعبه چهارم دادگاه کیفری یک استان فارس مستقر در شهرستان داراب محاکمه و پس از رسیدگی دقیق به این پرونده مهم، به اشد مجازات محکوم شدند.

موسوی رئیس‌کل دادگستری استان فارس افزود: یک نفر از سه متهم این پرونده که عامل اصلی تعرض به این نوجوان ۱۶ ساله بود در دادگاه از باب آدم‌ربایی به ۱۰ سال حبس و به‌لحاظ تعرض به اعدام محکوم شد و دو متهم دیگر نیز هر کدام به ۱۰ سال حبس تعزیری، صد ضربه شلاق و همچنین دو سال تبعید محکوم شدند.

رئیس‌کل دادگستری استان با بیان اینکه اقدام مجرمانه و غیرانسانی این سه متهم باعث برانگیخته شدن احساسات عمومی مردم به‌صورت گسترده شد، گفت: این پرونده به‌صورت ویژه و خارج از نوبت در دستور رسیدگی دادگستری فارس قرار گرفت و امروز پس از کمتر از دو ماه احکام قاطع در خصوص این متهمین توسط محاکم کیفری یک استان صادر شد.

وی تصریح کرد: رأی صادره قابل فرجام‌خواهی در دیوان‌عالی کشور است.

رئیس‌کل دادگستری استان فارس با تأکید بر اینکه دستگاه قضایی به واکنش مردم و برانگیخته شدن احساسات عمومی در خصوص تعرض غیرانسانی به این نوجوان و مرگ غم‌انگیز وی پس از این حادثه توجه ویژه دارد، گفت: در عین حال فرایند قضایی در این خصوص تابع قانون آیین دادرسی کیفری است که این روند در خصوص پرونده مذکور مطابق مقررات تسریع شد.

گفتنی است در اواخر شهریور ماه امسال یک نوجوان ۱۶ ساله اهل زرین‌دشت استان فارس مورد تعرض سه نفر از جمله کارفرمای خود قرار گرفت که پس از این واقعه بزه‌دیده اقدام به خودکشی کرد و جان خود را از دست داد. زرین‌دشت در ۲۷۰ کیلومتری جنوب شرق شیراز واقع شده است.

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

فرمانداری بروجرد: تا ساعتی دیگر، انفجار «کنترل شده» مواد منفجره تاریخ گذشته در منطقه انجام خواهد شد/ شهروندان نگران نباشند
فرمانداری بروجرد: تا ساعتی دیگر، انفجار «کنترل شده» مواد منفجره تاریخ گذشته در منطقه انجام خواهد شد/ شهروندان نگران نباشند

فرمانداری بروجرد خطاب به شهروندان بروجرد و اشترینان اعلام کرد که با هماهنگی قبلی و تا ساعتی دیگر، انفجار کنترل شده مواد منفجره تاریخ گذشته در منطقه انجام خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است