کد خبر : 210464
انتشار : 2022/11/15 - 12:07
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

روزنامه جمهوری اسلامی: روسیه برای اتصال به «سوئیفت» دست و پا می‌زند، اما مسئولان ما دنبال اتصال به شبکه پرداخت «میر» روسیه هستند تا سوئیفت را دور بزنند

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: روسیه برای اتصال مجدد به «سوئیفت» دست و پا می‌زند، اما مسئولان ما در داخل دنبال اتصال به شبکه پرداخت «میر» روسیه هستند تا به قول خودشان تحریم‌های سوئیفت علیه کشورمان را دور بزنند!

روزنامه جمهوری اسلامی: روسیه برای اتصال به «سوئیفت» دست و پا می‌زند، اما مسئولان ما دنبال اتصال به شبکه پرداخت «میر» روسیه هستند تا سوئیفت را دور بزنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ معاون وزیر خارجه روسیه گفته: روسیه می‌خواهد بانک کشاورزی این کشور (رِسِلکوزبنک) برای آزادسازی صادرات غلات و کود شیمیایی روسیه دوباره به شبکه مالی سوئیفت متصل شود.

«سرگئی ورشینین» به خبرنگاران گفت: این نخستین باری نیست که درباره این موضوع بحث و گفتگو می‌کنیم. از نظر من، اتصال دوباره بانک کشاورزی روسیه که بخش اعظمی از تراکنش‌های کشاورزی را انجام می‌دهد، یک موضوع اصلی است. ما در مورد این موضوع بحث کرده‌ایم و از نمایندگان سازمان ملل دوباره تضمین‌هایی دریافت کرده‌ایم و آن‌ها نیز این موضوع را حیاتی می‌دانند.

پیش از این نیز روسیه از اتحادیه اروپا و کشور‌های غربی خواسته بود تحریم‌های بانک کشاورزی این کشور را لغو کند. چنین اقدامی به این بانک اجازه خواهد داد روابط با بانک‌های طرف معامله در خارج از این کشور را از سر بگیرد و پرداخت‌ها برای صادرات غلات و کود شیمیایی روسیه انجام شود.

اخبار مرتبط:
آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران
آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران

رسانه‌های اسرائیلی از آماده‌باش این رژیم در برابر احتمال واکنش ایران به تحرکات نظامی آمریکا خبر داده‌اند.

فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد
فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد

پس از انتشار اخباری مبنی بر تعطیلی سفارت انگلیس، منابع خبری گزارش کردند که فرانسه نیز به دلیل نگرانی از تنش‌های اخیر، سفارت خود را در تهران تخلیه کرده است.

ترامپ ایران را مسئول حمله به عربستان دانست!
ترامپ ایران را مسئول حمله به عربستان دانست!

ترامپ تهدید کرد ایران را مسئول حمله انصارالله یمن به کشتی‌های تجاری عربستان سعودی دریای سرخ می‌داند و به همین منوال در صورت تکرار شلیک انصارالله به سمت کشتی‌ها، ایران را مجازات خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است