کد خبر : 209850
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۱ - 09:48
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

تیم والیبال نشسته ایران قهرمان جهان شد

تیم والیبال نشسته مردان ایران با وجود اشتباهات پرتکرار داوری، بوسنی میزبان رقابت ها را شکست داد و به عنوان قهرمانی مسابقات جهانی این رشته رسید.

تیم والیبال نشسته ایران قهرمان جهان شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مسابقات جهانی والیبال نشسته مردان با قهرمانی تیم ایران به پایان رسید.

تیم ایران در دیدار نهایی با نتیجه سه بر صفر به برتری رسید.

این دیدار از ساعت ۲۲:۳۰ دقیقه به وقت تهران آغاز شد.

تیم ایران در ست نخست در یک بازی نفس گیر و با وجود اشتباهات داوری موفق به شکست بوسنی با نتیجه ۲۶ بر ۲۴ شد.

ایران با وجود شروع عالی در ست دوم نتوانست روند درخشان خود را تا پایان ادامه دهد اما در نهایت موفق شد با نتیجه ۳۲ بر ۳۰ حریف سرسخت خود را شکست داد.

شاگردان هادی رضایی در نهایت ست سوم را مقتدرانه و با نتیجه ۲۵ بر ۱۲  به پایان رساندند تا ملی پوشان جشن هشتمین قهرمانی جهان خود  را در پیش چشم هواداران تیم میزبان برگزار کنند.

تیم ایران در هفت مسابقه این دوره حتی یک ست به حریفان واگذار نکرد.

تیم والیبال نشسته ایران و بوسنی با رسیدن به فینال رقابت های جهانی سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس را کسب کردند.

تیم والیبال نشسته با این قهرمانی مقتدرانه برای کسب طلای پارالمپیک پاریس خط و نشان کشید.

تیم والیبال نشسته ایران با هفت طلا و ۲ نقره پارالمپیک و چندین عنوان جهانی پرافتخارترین تیم جهان به شمار می رود.

هادی رضایی تئورسین والیبال نشسته جهان هدایت تیم مردان ایران را بر عهده دارد و در تمام افتخارات ادوار گذشته، والیبال نشسته ایران در کسوت بازیکن و سرمربی حضور داشه است.

تیم  والیبال نشسته دختران ایران نیز به عنوان نهم این رقابت ها رسید.

اخبار مرتبط:
کشور همچنان گرفتار بدیهی‌ترین اولیات؛ مجوز دیدار استقلال – گل‌گهر در ورزشگاه مدرن مشهد صادر نشد!
کشور همچنان گرفتار بدیهی‌ترین اولیات؛ مجوز دیدار استقلال – گل‌گهر در ورزشگاه مدرن مشهد صادر نشد!

با وجود رایزنی‌های مثبت انجام شده، جلسه شورای تامین استان خراسان رضوی یک خروجی ناامیدکننده برای استقلالی‌ها داشت؛ عدم صدور مجوز میزبانی ورزشگاه امام رضا (ع) از نبرد استقلال و گل‌گهر.

پالس جدید؛ علیرضا بیرانوند پیگیر پنجره استقلال
پالس جدید؛ علیرضا بیرانوند پیگیر پنجره استقلال

علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تراکتور که نقش اصلی در صعود تیمش به مرحله بعد جام حذفی را داشت، بعد از بازی پرحاشیه روز ۵شنبه برابر پرسپولیس با اشاره به گذشته‌اش در این تیم و احتمال گرفتن تصمیم‌هایی که ممکن است خیلی‌ها ناراحت شوند، صحبت‌هایی مطرح کرد که از نگاه بسیاری، کنایه‌ای غیرمستقیم به آینده فوتبالی او بود هرچند برخی این موضوع را به بازگشت احتمالی بیرو به پرسپولیس ربط دادند.

بجز رضاییان و جلالی، دو بازیکن دیگر هم اخراج شدند!
بجز رضاییان و جلالی، دو بازیکن دیگر هم اخراج شدند!

باشگاه استقلال در پی حواشی ایجاد شده در مورد غیبت برخی بازیکنان در سفر به بحرین توییتی را منتشر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است