کد خبر : 209700
انتشار : 2022/11/11 - 18:06
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

صنایع آب‌بر مکلفند آب مصرفی خود را تامین کنند

استاندار خوزستان گفت: قرار دادن آب شرب مردم در اختیار صنایع قابل قبول نیست؛ در این راستا صنایعی که در نزدیکی سواحل و دریا هستند مکلفند تا آب مورد نیاز مصرفی صنعت خود را از طریق آب دریا تأمین کنند؛ همچنین برخی دیگر از صنایع می‌توانند از پساب فاضلاب شهری برای صنعت خود استفاده کنند.

صنایع آب‌بر مکلفند آب مصرفی خود را تامین کنند

نشست کارگروه استانی سازگاری با کم‌آبی استان به ریاست صادق خلیلیان، استاندار خوزستان برگزار شد.

در این جلسه مباحثی پیرامون سند سازگاری با کم آبی در دستگاه‌هایی مانند جهاد کشاورزی و آب و فاضلاب مورد بررسی قرار گرفت و مسئولان این دستگاه‌ها به بیان برنامه‌های اجرایی خود پرداختند. در این راستا برنامه اجرایی سازمان جهاد کشاورزی متشکل از ۱۰ محور بود که ۵ محور آن سازه‌ای و ۵ محور باقی‌مانده مرتبط با مسائل فنی و کشت می‌شد.

استاندار خوزستان در ابتدای این نشست با اشاره به برنامه‌ اجرایی از سوی سازمان جهاد کشاورزی عنوان داشت: برنامه کشت پائیزه را می‌تواند با توجه به محورهای اشاره شده سند سازگاری با کم‌آبی در حوزه‌ رودخانه‌های استان متناسب با ابلاغ وزارت جهاد کشارزی به استان انجام شود.

در ادامه نیز پیرامون سند سازگاری با کم آبی در حوزه کاری آبفا ۱۴ محور مطرح شد و استاندار خوزستان بر هماهنگی‌ هر چه بیشتر دستگاه‌ها در راستای سند سازگاری با کم‌آبی تأکید کرد.

خلیلیان با اشاره به گزارش ارائه شده از سوی سازمان هواشناسی پیرامون وضعیت بارندگی‌های پیش رو عنوان کرد: امیدواریم که بتوانیم برنامه کشت امسال را نیز مانند سال‌های گذشته به خوبی پشت سر بگذاریم و کشاورزان عزیز استان نیز درآمد خوبی داشته باشند.

وی با بیان اینکه صنایع عمده آب‌بر استان مکلفند آب مصرفی خود را تأمین کنند، گفت: قرار دادن آب شرب مردم در اختیار صنایع قابل قبول نیست؛ در این راستا صنایعی که در نزدیکی سواحل و دریا هستند مکلفند تا آب مورد نیاز مصرفی صنعت خود را از طریق آب دریا تأمین کنند؛ همچنین برخی دیگر از صنایع می‌توانند از پساب فاضلاب شهری برای صنعت خود استفاده کنند.

استاندار خوزستان اظهار کرد: برخی از صنایع برنامه خود را در راستای احداث تأسیسات تصفیه فاضلاب ارائه کردند تا آب حاصل از آن برای صنعت و کشاورزی استفاده شود.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط:
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید

در جلسه هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان به اتفاق آراء به عنوان نایب رئیس این انجمن انتخاب شد.

قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی
قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: ۳۳ طرح زیرساختی برای پایداری تولید و عمل به مسوولیت‌های اجتماعی در شرکت فولاد خوزستان آماده بهره‌برداری شد.

زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند
زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند

دومین جلسه کمیته راهبری با حضور قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهره‌برداری و توسعه، علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است