کد خبر : 208088
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۱۱ - 18:59
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

۴ انتصابات جدید در وزارت کشور

وزیر کشور در احکام جداگانه‌ای معاونان «توسعه مدیریت و منابع»، «هماهنگی امور استان‌ها»، «عمران، توسعه امور شهری و روستایی» و همچنین «رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور» را منصوب کرد.

۴ انتصابات جدید در وزارت کشور

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در احکام وزیر کشور، «میکائیل راسخی» برای معاونت توسعه مدیریت و منابع، «ابوطالب شفقت» برای معاونت هماهنگی امور استان ها، «مهدی جمالی‌نژاد» برای معاونت عمران، توسعه امور شهری و روستایی و همچنین «مهدی سلیمی» برای سازمان شهرداری ها ودهیاری های کشور منصوب شده‌اند.

وزیر کشور در مراسم معارفه معاون عمران، توسعه امور شهری و روستایی اظهار کرد: نظام راهبردی در حوزه عمرانی استان ها بر عهده معاونان عمرانی استان هاست که باید با تخصیص بهینه بودجه، بهره وری را در طرح‌های عمرانی ارتقاء بخشند.

وحیدی با بیان اینکه در حکمرانی پیشرفت و توسعه استان ها، نقش معاونان عمرانی استانداری ها بارز و تعیین کننده است، افزود: بارها تاکید شده که اداره کشور باید استان محور باشد. متاسفانه وزارتخانه را مسئول توسعه می دانیم در حالیکه وزارتخانه ها نقش هدایت‌گر و تسهیل‌گر دارند.

وی خاطرنشان کرد: معاونت عمرانی پایه اصلی تحقق یکپارچگی است؛ این نقش باید به خوبی تبیین شود و تمام طرح ها براساس توسعه راهبردی و همه جانبه استان ها طراحی و اجرایی شود.

وزیر کشور با بیان اینکه برخی از طرح‌ها هدف گیری اشتباهی داشته است، تاکید کرد: به همین دلیل، باید یک جریان عمرانی، اقتصادی و اجتماعی همسو برای توسعه متوازن استان ها پیش ببریم.

وحیدی مهم ترین هدف و راهبرد  همه برنامه ها را در سراسر کشور بر محور ایجاد اشتغال و افزایش تولید ناخالص داخلی برشمرد و گفت: تا موضوع اشتغال در همه استان ها حل نشود، رسیدن به اهداف و برنامه ها در استان ها میسر نخواهد بود.

وی در معارفه رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور هم با اشاره به نقش و جایگاه این سازمان، گفت: باید به فکر سرمایه گذاری های جدید بود. ایده و خلاقیت برای جذب سرمایه گذاری، یک ماموریت اصلی سازمان شهرداری ها است.

وزیر کشور تصریح کرد: نباید در توسعه استان ها به فکر پول دولتی بود بلکه باید برای جذب سرمایه گذاری در دو حوزه داخلی و خارجی تلاش کرد.

اخبار مرتبط:
خبر مهم شورای نگهبان درباره رفع فیلتر تلگرام
خبر مهم شورای نگهبان درباره رفع فیلتر تلگرام

درخصوص موضوع رفع فیلتر تلگرام با توجه به تفسیرهای شورای نگهبان اظهار نظر قطعی نیازمند اطلاع از جزئیات هرگونه توافق احتمالی است.

غزل، دختر هوشنگ، پنبه پهلوی را در پاریس زده است!
غزل، دختر هوشنگ، پنبه پهلوی را در پاریس زده است!

چند روز پیش، روزنامه‌ی فرانسوی لوموند در گزارشی مفصل به وضعیت اپوزیسیون ایرانی خارج از کشور پرداخت؛ گزارشی که در آن، رضا پهلوی به‌عنوان فردی توصیف شده که نیم قرن است از ایران دور مانده و در رؤیای بازگشت به تخت سلطنت می‌سوزد.

نماینده مجلس: مخالفت‌ پزشکیان با قانون حجاب مسبب گسترش  فساد و فحشا در کشور شد!/ آقای پزشکیان ریشه بارش‌های کم  را در گناهان خودتان ببینید!  
نماینده مجلس: مخالفت‌ پزشکیان با قانون حجاب مسبب گسترش  فساد و فحشا در کشور شد!/ آقای پزشکیان ریشه بارش‌های کم  را در گناهان خودتان ببینید!  

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور درباره کمبود آب و احتمال تخلیه تهران، گفت: ظاهرا آقای پزشکیان گله کرده است که اگر تا آذر بارندگی نداشته باشیم چه خواهد شد؛ از خود آقای پزشکیان سوال می‌کنیم چرا بارندگی‌ها کم شده است؟

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است