کد خبر : 206836
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۰۴ - 21:58
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

عضو اتحادیه بارفروشان: میوه‌های اسرائیلی را هم به رسمیت نمی‌شناسیم

عضو هیئت مدیره اتحادیه بارفروشان قاچاق میوه‌های اسرائیلی از طریق امارات به ایران را تکذیب کرد. به گفته او، در سطح میدان عرضه هر گونه میوه قاچاق ممنوع است و در صورت رویت بازرسان اتحادیه و تعزیرات داخل میدان برخورد می‌کنند. هر چند ممکن است در خرده فروشی‌ها عرضه قاچاق صورت گیرد.

عضو اتحادیه بارفروشان: میوه‌های اسرائیلی را هم به رسمیت نمی‌شناسیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عضو هیئت مدیره اتحادیه بارفروشان قاچاق میوه‌های اسرائیلی از طریق امارات به ایران را تکذیب کرد. اصغر یاوری عضو هیئت مدیره اتحادیه بارفروشان گفت: عرضه میوه های قاچاق اسرائیلی به ایران را تکذیب می کنم.

به گفته او، در سطح میدان عرضه هر گونه میوه قاچاق ممنوع است و در صورت رویت بازرسان اتحادیه و تعزیرات داخل میدان برخورد می‌کنند. هر چند ممکن است در خرده فروشی ها عرضه قاچاق صورت گیرد.

در این رابطه آقای مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران گفت: در سنوات گذشته حدود ۱۵ سال پیش در مقطعی که پرتقال دچار سرمازدگی‌شده بود و اجبار به واردات پرتقال پیش آمد، این‌محصول از اطراف مدیترانه وارد شد که پس از ورود برچسب اسرائیلی روی میوه ها بود.

به گفته او، گرچه در آن‌مقطع واردکنندگان پرتقال را از کشورهای ثالث مصر و ترکیه وارد کرده بودند، اما با واردکنندگان برخورد شد و دیگر از آن زمان شاهد ورود میوه های اسرائیلی نبودیم.

شادلو گفت: با توجه به آنکه در هیچ مسئله ای اسرائیل را به رسمیت نمی شناسیم، لذا وارداتی نداریم.

گرچه طی روزهای اخیر خبرهایی مبنی بر قاچاق میوه های اسرائیلی از طریق امارات به ایران در فضای مجازی منتشر شد، اما مسئولان اتحادیه بارفروشان و تعدادی از نمایندگان مجلس این موضوع را کاملا تکذیب کردند.

اخبار مرتبط:
چه کنیم که یارانه نقدی ما قطع نشود؟
چه کنیم که یارانه نقدی ما قطع نشود؟

امسال تا قبل از شهریور میزان درآمد و حجم سرمایه خانوارها مورد بازبینی و ارزیابی مجدد قرار می‌گیرد و بخشی از خانوارها با افزایش ارزش ریالی اموال از فهرست یارانه بگیران حذف شده و بعضی هم ممکن است جابجایی دهک برای آنها اتفاق بیفتد.

فکر می‌کنند با کُند کردن اینترنت، مَردم سراغ ابزار‌های داخلی می‌روند
فکر می‌کنند با کُند کردن اینترنت، مَردم سراغ ابزار‌های داخلی می‌روند

رئیس کمیسیون نوآوری و تحول و بهره وری اتاق بازرگانی، درباره تلاش وزارت ارتباطات برای اجرا صد درصدی شبکه ملی اینترنت اظهار داشت: ما چیزی به نام زیرساخت ملی اینترنت را نیاز داریم و در ذات خود چیز بدی نیست. مشکل اینجاست که یک طرز فکر اشتباهی وجود دارد که عده‌ای معتقدند باید اینترنت جهانی را محدود کنیم. طبق اسناد مرکز ملی فضای مجازی گفته شده است که حدوداً پهنای باند داخلی ۷۰ درصد و خارجی ۳۰ درصد باشد.

قیمت بنزین آنلاین / ۱۰ لیتر ۶۹ هزار تومان
قیمت بنزین آنلاین / ۱۰ لیتر ۶۹ هزار تومان

اگر در راه مانده باشید یا حوصله سر زدن به پمپ بنزین نداشته باشید برخی شرکت‌ها بنزین را به صورت آنلاین سفارش می‌گیرند و ارسال می‌کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است