کد خبر : 206737
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۰۴ - 11:45
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

نخست وزیر انگلیس: به‌زودی به کی‌یف می‌روم

نخست وزیر جدید انگلیس پس از نخستین تماس تلفنی با رئیس جمهوری اوکراین و بیان اینکه به زودی شخصا به این کشور می‌رود،گفت، حمایت از کی‌یف بیش از گذشته قوی خواهد بود.

نخست وزیر انگلیس: به‌زودی به کی‌یف می‌روم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ یکی از سخنگوهای نخست وزیری انگلیس گفت، ریشی سوناک با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین صحبت و از حمایت قاطع کشورش از کی‌یف تاکید کرد.

سوناک گفت، کی‌یف می‌تواند روی دولت انگلیس در حمایت و همبستگی مداوم از اوکراین حساب کند.

دفتر نخست وزیری انگلیس ادامه داد، وی همچنین بر اهمیت کار آژانس بین المللی انرژی اتمی در اوکراین به منظور تضمین امنیت هسته‌ای و شفاف سازی درباره تمامی اطلاعات نادرست تاکید کرد و افزود: هر دو طرف بر لزوم ادامه اعمال فشار بر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه از طریق ادامه تحریم‌های اقتصادی توافق کردند.

زلنسکی نیز در صفحه تلگرام خود نوشت: من با ریشی سوناک، نخست وزیر جدید بریتانیا صحبت کردم. من معتقدم که مشارکت بین کشورهای ما و رهبری سنتی بریتانیا در دفاع از دموکراسی و آزادی بیشتر تقویت خواهد شد. من از نخست وزیر برای بازدید از اوکراین دعوت کردم. من از همه کسانی که به ما در مبارزه برای آزادی کمک می کنند سپاسگزارم! من از همه کسانی که برای پیروزی ما می جنگند و تلاش می کنند سپاسگزارم!

این صحبت تلفنی پس از آن صورت گرفت که زلنسکی گفته بود آماده تقویت همکاری استراتژیک با انگلیس است و سوناک نیز اعلام کرده که این جنگ وحشتناک باید به صورت موفقیت آمیزی به پایان برسد.

اخبار مرتبط:
ترامپ: از حملات اسرائیل به ایران مطلع بودم
ترامپ: از حملات اسرائیل به ایران مطلع بودم

رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید از حملات رژیم صهیونیستی به ایران مطلع بوده اما ادعا کرد آمریکا کمک نظامی به این رژیم نکرده است.

وضعیت فوق‌العاده در اسرائیل؛ فرودگاه بن‌گوریون تخلیه شد و پروازها متوقف شدند
وضعیت فوق‌العاده در اسرائیل؛ فرودگاه بن‌گوریون تخلیه شد و پروازها متوقف شدند

شبکه ۱۲ اسرائیل گزارش داد که «تمامی مسافران از فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون تخلیه شده‌اند و تمامی پروازها به حالت تعلیق درآمده است.»

نتانیاهو: روزهای سختی در پیش داریم
نتانیاهو: روزهای سختی در پیش داریم

در پی حملات اخیر تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر این رژیم با صدور بیانیه‌ای ویدیویی از روزهای سخت پیش‌روی اسرائیل خبر داد و خواستار همکاری صهیونیست‌ها شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است