کد خبر : 206392
انتشار : 2022/10/24 - 06:52
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

رایزنی‌ برای رفع کمبود آنتی بیوتیک‌ها در کشور

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از رایزنی‌ برای رفع مشکل کمبودهای دارویی در بخش آنتی بیوتیک‌ها که در سراسر کشور دیده شده است، خبر داد.

رایزنی‌ برای رفع کمبود آنتی بیوتیک‌ها در کشور

دکتر رضا گنجی در سی و هفتمین نشست معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی منطقه جنوب غرب کشور که امروز (اول آبان‌ماه) در اهواز برگزار شد، با اشاره به برگزاری فصلی نشست‌های‌ معاونت‌های غذا و داروی قطب ۴ کشور گفت: در این نشست‌ها بارش افکار صورت گرفته و به دنبال آن اهداف و چشم اندازهای معاونت‌های غذا و دارو مطرح می‌شود و معاونین متعهد می‌شوند به صورت یکپارچه در جهت دستیابی به آن اهداف، گام بردارند.

وی ادامه داد: خبرهای خوب در حوزه مالی و بازسازی برخی از اماکن در منطقه جنوب غرب کشور، دستاورد حضور معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان غذا و داروی کشور در سی‌ و هفتمین نشست معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی منطقه جنوب غرب کشور است.

گنجی با اشاره به این موضوع که دومین نشست سال جاری و سی ‌و هفتمین نشست قطب ۴ نیز در پیرو نشست‌های فصلی پیشین برگزار شده است، افزود: با توجه به شروع فصل سرما و در پاره‌ای موارد کمبودهای دارویی در بخش آنتی بیوتیک‌ها در سراسر کشور، در این نشست به طور ویژه، رایزنی‌ جهت رفع مشکل انجام خواهد شد.

گفتنی است در این نشست، هفت کارگروه‌ تخصصی با موضوعات فرآورده‌های طبیعی و سنتی، فرآورده‌های دارویی، فرآورده‌های غذایی، تحقیق و توسعه، آزمایشگاه، تجهیزات پزشکی و برنامه عملیاتی تشکیل شد که به بیان مسائل تخصصی حوزه خود پرداخته و در نهایت نتایج آن مصوب شد.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط:
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید

در جلسه هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان به اتفاق آراء به عنوان نایب رئیس این انجمن انتخاب شد.

قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی
قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: ۳۳ طرح زیرساختی برای پایداری تولید و عمل به مسوولیت‌های اجتماعی در شرکت فولاد خوزستان آماده بهره‌برداری شد.

زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند
زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند

دومین جلسه کمیته راهبری با حضور قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهره‌برداری و توسعه، علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است