کد خبر : 206288
انتشار : 2022/10/23 - 09:29
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

روزنامه دولت: ترند شدن هشتگ مهسا امینی با اکانت‌های روباتیک انجام شده / توییتر به خاطر پشتیبانی از ناآرامی‌های ایران، قوانین خود را زیر پا گذاشت

شبکه اجتماعی توئیتر قوانین خود را به نفع پشتیبانی از اغتشاشات ایران زیر پا می‌گذارد.

روزنامه دولت: ترند شدن هشتگ مهسا امینی با اکانت‌های روباتیک انجام شده / توییتر به خاطر پشتیبانی از ناآرامی‌های ایران، قوانین خود را زیر پا گذاشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه ایران، روزنامه رسمی دولت نوشت: یک پژوهشگر فضای مجازی و رسانه با اشاره به اینکه توئیتر پای ثابت ناآرامی‌ها در کشورهای مختلف جهان و ایران است درباره دوگانه توئیتر برای دستیابی به این هدف و بر اساس بررسی فنی هشتگ مهسا امینی در این شبکه اجتماعی نوشت: مطابق قانون توئیتر هر حساب کاربری می‌تواند در هر ساعت حداکثر ۱۰۰توئیت و ریتوئیت ارسال کند اما ترند شدن (داغ شدن) هشتگ مهسا امینی با اکانت‌های روباتیک انجام شده و به‌طور نمونه ۵۰ روبات فعال در این کمپین در مدت زمان ترند بودن این هشتگ بین ۴ تا ۵ هزار ریتوئیت انجام داده‌اند.

سید علیرضا آل‌داوود همچنین براساس بررسی فنی حساب‌های کاربری که طی روزهای گذشته به نحو تأثیرگذاری به داغ کردن هشتگ مهسا امینی پرداختند، نوشت: در میان این حساب‌ها با برخی کاربران معلوم‌الحال مواجه هستیم که در مقاطع حساس هیچ‌وقت دنبال منافع مردم ایران نبوده و همواره حامی تحریم علیه مردم ایران بودند.

پژوهشگر فضای مجازی در نهایت استانداردهای دوگانه توئیتر و حمایت آشکارش از اغتشاشات در ایران را به‌کارگیری توئیتر به عنوان سلاح جنگ شناختی ترکیبی از سوی امریکایی‌ها علیه ایران ارزیابی کرد.

اخبار مرتبط:
پزشکیان: در دفاع از امنیت و تمامیت ارضی هیچ‌گونه مماشاتی نداریم
پزشکیان: در دفاع از امنیت و تمامیت ارضی هیچ‌گونه مماشاتی نداریم

رئیس‌جمهور با اشاره به شرایط منطقه‌ای و تلاش دشمنان برای ایجاد اخلال در روند پیشرفت کشور، تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران خواهان گسترش تنش و ناامنی در منطقه نیست، اما در دفاع از امنیت، منافع ملی و تمامیت ارضی کشور، با تمام توان عمل خواهد کرد.

المیادین: ایران پیشنهاد آمریکا برای بازگشایی تنگه هرمز را رد کرد
المیادین: ایران پیشنهاد آمریکا برای بازگشایی تنگه هرمز را رد کرد

شبکه المیادین به نقل از یک منبع ایرانی اعلام کرد که ایران در پاسخ به پیشنهاد اخیر واشنگتن اعلام کرده است که تا پایان کامل جنگ، با بازگشایی تنگه هرمز موافقت نخواهد کرد.

اسکورت هوایی آمریکا در تنگه هرمز
اسکورت هوایی آمریکا در تنگه هرمز

فعالیت هواپیماهای آمریکایی بر فراز خلیج فارس نشان می‌دهد که باز هم آمریکا قصد دارد، کشتی‌ها را از بخش جنوبی تنگه هرمز بدون نظارت ایران عبور دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است