کد خبر : 205636
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۲۶ - 08:03
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، فرهنگی
چاپ

ماجرای ممنوع الخروجی «همایون شجریان و سحر دولتشاهی» برطرف شد

ری تسنیم نزدیک به سپاه از تحویل گذرنامه «همایون شجریان»، خواننده مشهور و فرزند استاد محمدرضا شجریان به او خبر داد.

ماجرای ممنوع الخروجی «همایون شجریان و سحر دولتشاهی» برطرف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرگزاری تسنیم نزدیک به سپاه از تحویل گذرنامه «همایون شجریان»، خواننده مشهور و فرزند استاد محمدرضا شجریان به او خبر داد.

 

در توضیح این خبر آمده است:

* گذرنامه همایون شجریان که در فرودگاه توقیف شده بود، چند روز پیش از سوی مقامات مسئول به این خواننده تحویل داده شد و او ممنوعیتی برای سفر خارجی ندارد.

* این خبر ساعاتی پیش از سوی سحر فروزان مدیربرنامه‌های همایون شجریان تایید شد.

* آقای «میراحمدی» معاون امنیتی وزارت کشور ۱۸ مهر اعلام کرده بود که گذرنامه همایون شجریان به وی تحویل داده خواهد شد و مشکلی در این زمینه نیست.

* پیگیری‎ها نشان می‎دهد که از همان موقع روند تحویل گذرنامه قطعی شده بود.

 

 

اخبار مرتبط:
رابعه اسکویی: ترسیدم اعدامم کنند! ر
رابعه اسکویی: ترسیدم اعدامم کنند! ر

ابعه اسکویی درباره روزهای دوری‌اش از ایران سخن گفت و حرف‌های تکان‌دهنده‌ای بر زبان آورد.

ادعای رویترز: ایران به روسیه موشک می‌دهد
ادعای رویترز: ایران به روسیه موشک می‌دهد

خبرگزاری رویترز به نقل از دو مقام امنیتی غربی و یک مقام منطقه‌ای مدعی شد که ایران در حال آماده‌سازی برای تحویل پرتابگرهای موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد فتح-۳۶۰ به روسیه در آینده نزدیک است.

نماینده مجلس: موافقت ضمنی آمریکا با فعالیت ۵ هزار سانتریفیوژ در ایران
نماینده مجلس: موافقت ضمنی آمریکا با فعالیت ۵ هزار سانتریفیوژ در ایران

آمریکا از ما می خواهد «تا 25 سال از 3.6 درصد بیشتر غنی سازی نکنیم، فقط 5 هزار سانتریفیوژ داشته باشیم».

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است