کد خبر : 205559
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۲۵ - 23:59
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

تهران این هفته سرد می‌شود

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، وضعیت جوی این استان قسمتی ابری تا نیمه‌ابری و در بعضی ساعات وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک، رگبار پراکنده در نیمه‌شمالی استان همچنین کاهش محسوس دما از فردا (۲۶ مهرماه) دربیشتر نقاط تهران پیش‌بینی می‌شود.

تهران این هفته سرد می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بر اساس بررسی و تحلیل داده‌ها، نقشه‌ها و الگوهای پیش‌یابی هواشناسی وضعیت جوی استان تهران برای طی پنج روز آینده آسمان قسمتی ابری گاهی نیمه‌ابری تا تمام ابری در مناطق پرتردد گاهی همراه با غبار محلی رقیق و از بعدازظهر سه‌شنبه تا چهارشنبه (۲۶ و ۲۷ مهرماه) در بعضی ساعات همراه با وزش باد شدید با خیزش موقتی گرد و خاک در مناطق مستعد و نفوذ آن از استان‌های مجاور به‌ویژه سه‌شنبه شب و کاهش کیفیت هوا به ویژه در غرب و نیمه‌جنوبی استان پیش‌بینی می‌شود.

برای روزهای سه شنبه و چهارشنبه در نیمه‌شمالی افزایش ابرناکی گاهی رگبار پراکنده باران و در ارتفاعات بالادست رگبار باران با احتمال بارش برف گاهی همراه با مه مورد انتظار است.

از فردا تا روز چهارشنبه شاهد کاهش محسوس دما در بیشتر مناطق استان به‌ویژه ارتفاعات و مناطق کوهستانی خواهیم بود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه ورامین با بیشینه دمای ۳۲ درجه سانتیگراد گرمترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۲۶ مهرماه) قسمتی ابری و گاهی وزش باد و در بعد از ظهر افزایش باد و گاهی وزش باد شدید با خیزش گرد و خاک با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد و طی ‌چهارشنبه (۲۷ مهرماه) قسمتی ابری و گاهی وزش باد شدید و به‌تدریج کاهش باد با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

اخبار مرتبط:
معاون رئیس جمهور: پیکر ۲ شهیده جنگ ۱۲ روزه هنوز پیدا و شناسایی نشده است
معاون رئیس جمهور: پیکر ۲ شهیده جنگ ۱۲ روزه هنوز پیدا و شناسایی نشده است

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ۱۱ شهید دانشجوی جنگ ۱۲ روزه، گفت: ۲ پیکر شهیده مرضیه عسگری فوق تخصص نوزادان و پیکر دانشجوی نخبه شهیده یاسمین باکویی هنوز پیدا و شناسایی نشده است.

وزارت بهداشت: آلودگی هوا احتمال ابتلا به آنفلوآنزا را بیشتر می‌کند / آنفلوآنزا در افراد مبتلا به بیماری زمینه‌ای منجر به مرگ می‌شود
وزارت بهداشت: آلودگی هوا احتمال ابتلا به آنفلوآنزا را بیشتر می‌کند / آنفلوآنزا در افراد مبتلا به بیماری زمینه‌ای منجر به مرگ می‌شود

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: آلودگی هوا منجر به التهاب ریه شده و این التهاب باعث مستعد شدن برای ابتلا به عفونت‌های تنفسی مانند آنفلوآنزا می‌شود، بنابراین آلودگی هوا و همزمانی آن با شیوع ویروس، اثر هم افزایی دارد.

نظر پلیس راه درباره تصادف خانواده سقاب اصفهانی: راننده تا لحظه برخورد هیچ کنترلی بر وسیله نقلیه نداشت
نظر پلیس راه درباره تصادف خانواده سقاب اصفهانی: راننده تا لحظه برخورد هیچ کنترلی بر وسیله نقلیه نداشت

رئیس پلیس راهور گفت:‌ در محل حادثه هیچ‌ آثار انعکاسی از جمله اثر ترمز یا تغییر مسیر ناگهانی مشاهده نشده است. نبود این آثار نشان می‌دهد راننده تا لحظه برخورد هیچ کنترلی بر وسیله نقلیه نداشته و این موضوع تقریباً همیشه ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است