کد خبر : 204102
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۸ - 12:11
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

مصطفی هاشمی طبا: با آمدن رئیسی هیچ تغییری در وضع کشور اتفاق نیفتاده اما ظاهراً دولت از عملکرد خودش راضی است/ عضویت ما در پیمان شانگهای چه تأثیری می خواهد بر مملکت ما بگذارد؟

تحلیلگر مسائل سیاسی کشورمان گفت: ما در پیمان شانگهای عضو شدیم، هر چند اتفاق خوبی است اما چه تأثیری می خواهد بر مملکت ما بگذارد؟ شخصا بعید می دانم این نوع موضوعات تأثیری بگذارد چون ما در رسیدگی به مسائل داخلی‌مان برنامه‌ریزی و هدفگذاری مناسبی نداریم بنابراین بعید می دانم اتفاق خاصی افتاده باشد یا در آینده رخ دهد.

مصطفی هاشمی طبا: با آمدن رئیسی هیچ تغییری در وضع کشور اتفاق نیفتاده اما ظاهراً دولت از عملکرد خودش راضی است/ عضویت ما در پیمان شانگهای چه تأثیری می خواهد بر مملکت ما بگذارد؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مصطفی هاشمی طبا در گفتگویی درباره میزان رضایت مردم از عملکرد دولت گفت: دولت باید خودش از کار خودش رضایت داشته باشد. چون از مردم نظرخواهی نمی شود پس حتماً از کار خودشان راضی هستند.

وی افزود: اطلاعات و آماری که منابع مختلف از کارهای دولت می دهند با هم تفاوت دارند. ما نمی توانیم بسنجیم که کدام اطلاعات درست و کدام غلط است. خلاصه این موضوع قابل قضاوت نیست اما آنچه ملاحظه می کنیم می بینیم که هیچ تغییری در وضع کشور اتفاق نیفتاده است.

این فعال سیاسی اظهار کرد: انتظار نمی رود و منطق نیز حکم نمی کند که یک دولت با وجود محدودیت های تحریمی بتواند تغییر خاصی در کشور ایجاد کند بنابراین هدفگذاری دولت نیز انجام همین امور جاری است. به عبارت دیگر موضوعات مربوط به آینده سرزمینی و آینده کشور همچنان حل نشده باقی مانده است.

وی با بیان اینکه خود دولت باید از کارهایش راضی باشد که به ظاهر راضی هم هست، ادامه داد: نظرات بقیه همچون من محلی از اعراب ندارد.

هاشمی طبا درباره روشن شدن آثار اقدامات دولت در بلندمدت اظهار کرد: هیچ چیز معلوم نیست. ما در پیمان شانگهای عضو شدیم، هر چند اتفاق خوبی است اما چه تأثیری می خواهد بر مملکت ما بگذارد؟ شخصا بعید می دانم این نوع موضوعات تأثیری بگذارد چون ما در رسیدگی به مسائل داخلی‌مان برنامه‌ریزی و هدفگذاری مناسبی نداریم بنابراین بعید می دانم اتفاق خاصی افتاده باشد یا در آینده رخ دهد.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است