کد خبر : 203693
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۶ - 13:05
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

روزنامه نزدیک به سپاه: با کسانی که اخبار کُشته سازی دختران جوان را منتشر می کنند برخورد کنید

روزنامه نزدیک به سپاه ضمن دروغ خواندن کشته شدن دختران جوان در اعتراضات اخیر خطاب به دستگاه قضا نوشت که با افرادی که اینگونه اخبار را منتشر می کنند باید برخورد قانونی صورت بگیرد.

روزنامه نزدیک به سپاه: با کسانی که اخبار کُشته سازی دختران جوان را منتشر می کنند برخورد کنید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه نزدیک به سپاه ضمن دروغ خواندن کشته شدن دختران جوان در اعتراضات اخیر خطاب به دستگاه قضا نوشت که با افرادی که اینگونه اخبار را منتشر می کنند باید برخورد قانونی صورت بگیرد.

در ادامه گزارش این روزنامه آمده است: دختری جوان به نام «نیکا شاکرمی» در ساختمانی نیمه‌کاره در نیمه‌شب – به دلیلی که تاکنون معلوم نشده- از دنیا می‌رود، بی‌آنکه فوت او ربط روشنی به نیرو‌های امنیتی داشته باشد، اما داستان‌پردازان لندن‌نشین او را از بازداشتی‌های اطلاعات سپاه معرفی کردند که مورد تجاوز قرار گرفته است. البته مسائل زیادی در مورد وضعیت متوفی و خانواده او هست که اخلاق اسلامی و رعایت حق‌الناس مانع از طرح عمومی آن شده که ضدانقلاب را گستاخانه به سوءاستفاده از مشی اخلاقی نهاد‌های رسمی کشور ترغیب کرده است. در موردی دیگر دختر نوجوان دیگری در کرج با سقوط از ارتفاع در محل سکونت خود، خودکشی کرده، اما ضدانقلاب به دروغ مرگ او را به نیرو‌های امنیتی و در محل اغتشاشات نسبت داده‌اند. جالب اینجاست که نام هر دو این دختران جوان از طریق ربات‌های مجازی به موضوعات داغ فضای مجازی نیز تبدیل‌شده است.

بازی همان بازی است، تهییج و تحریک مردم با اتهام جنایت، همیشه هم پای دختران جوان در میان است، دختران جوانی که در بازداشتگاه‌ها مورد تجاوز قرارگرفته و بعد هم به‌طور فجیعی به قتل رسیده‌اند.

اکنون گزارش رسمی پزشکی قانونی، دروغ بودن ادعای قتل مهسا امینی را آشکار کرد و نیز روشن‌شده که مرگ نیکا شاکرمی و سارینا اسماعیل‌زاده هیچ ربطی به اغتشاشات نداشته، چه رسد به آنکه به دست نیرو‌های امنیتی به قتل رسیده باشند. حال باید دروغ‌پردازانی که بدون کنتور دروغ ساخته و نشر داده‌اند و در مورد چگونگی فوت اینان داستان‌ها سر داده‌اند در برابر قانون پاسخگو باشند. اگر در فتنه‌های گذشته کسی بابت دروغ‌سازی‌ها و کشته‌سازی‌ها در پیشگاه قانون قرار می‌گرفت شاید به این سادگی‌ها این بازی تکراری رخ نمی‌داد. هنوز هم دیر نشده است، با بانیان و دروغ‌پردازان کشته‌سازی بدون کنتور باید با ابزار قانون برخورد کرد.

اخبار مرتبط:
واکنش ایران به ادعای ارسال لانچر موشک فتح به روسیه: مضحک است
واکنش ایران به ادعای ارسال لانچر موشک فتح به روسیه: مضحک است

نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل، در پاسخ به ادعای رویترز پیرامون ارسال لانچر موشک فتح به روسیه آن را ادعایی مضحک خواند.

روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی
روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی

وزارت خارجه عربستان اعلام کرد که وزیران خارجه این کشور و ایران در جده دیدار و درباره تحولات منطقه رایزنی کردند.

«مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد
«مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد

تسنیم نوشت: «سیدعلی مدنی‌زاده» اقتصاددان و رئیس دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه شریف گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی گری پست وزارت امور اقتصادی و دارایی شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است