کد خبر : 203597
انتشار : 2022/10/07 - 21:06
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

پرداخت ۱۱ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی به روستاهای خوزستان

معاون عمرانی استاندار خوزستان گفت: ۱۱هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال با عنایت و نگاه مردمی دولت سیزدهم از محل اعتبارات عوارض آلایندگی به روستاهای خوزستان اختصاص یافت که امید است با این نگاه دولت شاهد تحول و پیشرفت در سطح روستاهای استان باشیم.

پرداخت ۱۱ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی به روستاهای خوزستان

محمد خانچی در آستانه ۱۵ مهرماه، روز ملی روستا درخصوص اهمیت و جایگاه روستا در توسعه و آبادی کشور بیان کرد: مناطق روستایی و عشایری کشور که در بیانات رهبر معظم انقلاب به عنوان کانون تولید و ارزش آفرینی معرفی می شوند، خاستگاه اقتصاد مقاومتی و سنگر تامین امنیت غذایی، فرهنگی و مرزهای ایران اسلامی هستند.

وی با اشاره به نگاه دولت به مسئله توسعه روستایی افزود: در دولت مردمی سیزدهم نگاه و توجه ویژه ای به توسعه روستایی صورت گرفت که در این خصوص از ابتدای دولت تاکنون راه های مواصلاتی ۲۸ روستای استان به میزان ۹۴ کیلومتر احداث و بهسازی شد.

معاون عمرانی استاندار خوزستان همچنین با اشاره به افزایش سطح پایداری آب یکهزار و ۳۶۱ روستای استان خوزستان گفت: این روستاها جمیعتی بالغ با ۵۱۰ هزار نفر دارند که حدود ۷۹۰ روستا از این تعداد یا فاقد آب بودند یا ناپایداری شدید کمی و کیفی داشتند.

وی اجرای ۷۸۰ کیلومتر خطوط انتقال و شبکه انتقال آب و احداث و بهسازی ۳۰ باب ایستگاه پمپاژ آب روستایی و ۳۰ حلقه چاه را یادآور شد و افزود: احداث ۲۸ خانه بهداشت یکی دیگر از اقدامات مهم دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان روستایی بوده است.

خانچی گفت: استان خوزستان با ۴۵۳ پروژه روستایی پیش از افتتاح در هفته دولت امسال رتبه نخست کشوری را کسب کرد که این نشان از همت و تلاش مدیران جهادی در حوزه روستایی استان خوزستان و برنامه ریزی و هدف گذاری صحیح در این خصوص است.

۱۵ مهر روز ملی روستا نامگذاری شده است.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط:
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید

در جلسه هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان به اتفاق آراء به عنوان نایب رئیس این انجمن انتخاب شد.

قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی
قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: ۳۳ طرح زیرساختی برای پایداری تولید و عمل به مسوولیت‌های اجتماعی در شرکت فولاد خوزستان آماده بهره‌برداری شد.

زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند
زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند

دومین جلسه کمیته راهبری با حضور قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهره‌برداری و توسعه، علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است