کد خبر : 202896
انتشار : 2022/10/04 - 00:14
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

قاسم مکارم شیرازی آزاد شد

وزیر راه و شهرسازی گفت بازرس ویژه این وزارتخانه که بازداشت شده بود، اکنون آزاد شده است.

قاسم مکارم شیرازی آزاد شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رستم قاسمی در حاشیه مراسم بزرگداشت روز جهانی دریانوردی ۲۰۲۲، درباره وضعیت بازداشت محمدقاسم مکارم که یک ماه پیش اتفاق افتاده بود گفت که این شخص اکنون آزاد شده است.

اردشیر مطهری نماینده گرمسار و آرادان در مجلس 12 شهریور 1401 در واکنش به بازداشت قاسم مکارم شیرازی در توییتر خود نوشت بود:

شنیدید میگن مشاور عالی و بازرس ویژه رستم قاسمی بازداشت شد؟! ماموران وزارت اطلاعات، قاسم مکارم شیرازی را دقیقا سر قراری که برای دریافت رشوه به صورت یورو ترتیب داده بود، دستگیر کرده‌اند.از آن روز هم رستم قاسمی کمردرد گرفته، بستری شده. حالا کجا بستری شده نمی دونم.میگن دیگه، ما نمیگیم.

رستم خان، شفاف سازی کن لطفا!

از آقازاده چه خبر؟

از جعفری و درویش زاده چه خبر؟

از تربتی و یوسف پورآذر درخصوص زمین های پردیس بومهن چه خبر؟

اخبار مرتبط:
یک کشتی در تنگه هرمز هدف قرار گرفت
یک کشتی در تنگه هرمز هدف قرار گرفت

کشتی در تنگه هرمز هدف پرتابه‌ای ناشناس قرار گرفته است.

عارف: روشن است چه فرد و نهادی باید حرف آخر را در سیاست خارجی و جنگ مطرح کند
عارف: روشن است چه فرد و نهادی باید حرف آخر را در سیاست خارجی و جنگ مطرح کند

معاون اول رئیس‌جمهوری با بیان اینکه درباره مسائل کشور اختلاف‌نظر وجود دارد و باید درباره‌شان باهم گفت‌وگو کنیم، تصریح کرد: در قانون اساسی خطوط قرمز و جایگاه هر فرد و نهاد در تصمیم‌سازی مشخص شده و روشن است چه فرد و نهادی باید حرف آخر را در مسائل سیاست خارجی و جنگ مطرح کند.

نیکزاد:جنگ نه تنها ایران را تجزیه نکرد بلکه موجب انسجام اجتماعی کشور شد
نیکزاد:جنگ نه تنها ایران را تجزیه نکرد بلکه موجب انسجام اجتماعی کشور شد

نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: دشمنان در جنگ اخیر به دنبال تضعیف ایران، از بین بردن انسجام اجتماعی و تغییر نظام بودند اما ایران تجزیه نشد، انسجام کشور افزایش یافت و توانمندی‌های دفاعی و ظرفیت‌های راهبردی کشور نیز حفظ شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است