کد خبر : 201855
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۰۵ - 10:57
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

گروه هکری «انانیموس» از بدافزارهای جاسازی شده در دل بازی های پر طرفدار استفاده می کند

یک کارشناس امنیت سایبری گفت: راهکار انانیموس ، گروه سرشناس هکری و دیگر مدعیان حملات سایبری ، استفاده از بدافزارهای جاسازی شده در دل بازی های پر طرفدار است.

گروه هکری «انانیموس» از بدافزارهای جاسازی شده در دل بازی های پر طرفدار استفاده می کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ این روزها شایعات زیادی درباره احتمال هک سایت های مهم کشور توسط یک گروه هکری بین المللی به نام انانیموس به گوش می رسد اما مرکز ملی فضای مجازی خیلی جدی این ادعاها را رد کرده است. در روزهای گذشته تعدادی از سایت ها به طور موقت از دسترس خارج شدند اما قطعی های شان طولانی نبود. از بانک مرکزی تا خبرگزاری ها و سایت های تعدادی از بانک و نهادهای دولتی .

ادعای یک کارشناس امنیت سایبری درباره رو دست به هکرهای انانیموس با فیلترینگ این اپلیکیشن های پر طرفدار !

اما آیا گروه های هکری موفق به هک سایت های ایرانی شده اند؟ یک کارشناس امنیت سایبری در این باره به ایسنا سخن گفته است.ورداسبی معتقد است به طور کلی هیچ دسترسی به اطلاعاتی رخ نداده است و دو سه موردی هم که بوده مانند یکی از دانشگاه‌های آزاد کشور (یزد) اطلاعات قدیمی و یکی از رسانه‌های کشور که نرم‌افزار کوچکی بوده که به آن دسترسی پیدا کرده‌اند و کلا ماجرا بعد روانی و رسانه‌ای این مسئله است که تاکنون متأسفانه به این مسئله پرداخته نشده تا از جو روانی آن کاسته شود.

ادعای یک کارشناس امنیت سایبری درباره رو دست به هکرهای انانیموس با فیلترینگ این اپلیکیشن های پر طرفدار !

این کارشناس حوزه امنیت سایبری در ادامه سخنانش بیان کرده است:« هنوز سایتی دچار اختلال کلی نشده است یعنی اگر سایتی هک شده و اطلاعات آن درز پیدا کرده، باید منتشر شود؛ هک کردن به صورت کلی یا برای باج‌گیری است که اطلاعات منتشر نمی‌شود یا برای درخواست‌هایی است که خودشان مطرح می‌کنند که بلافاصله منتشر می‌شود. اما طی این ۱۰ روز گذشته که ما درگیر زیرساخت هستیم، اطلاعاتی مبنی بر اینکه سایتی هک شده منتشر نشده است. حتی سایت‌هایی که گفته شده توسط گروه هکری آنانیموس هک شده‌اند، بعد از یک الی دو دقیقه دوباره در دسترس قرار می‌گیرند، پس عملا هکی انجام نشده است.»

اما بخش مهم گفته های این کارشناس سایبری درباره شیوه حملات انانیموس است. گفته ای که مبنای موج جدید فیلترینگ در کشور بوده است و احتمالا بسیاری از بازی های پر طرفدار یا اپلیکیشن های و مرورگرهای پر طرفدار به این دلیل به لیست فیلترینگ افزوده شده اند:« به‌صورت دقیق‌تر حمله‌ای که از دستگاه‌های آلوده صورت می‌گیرد، می‌تواند اپلیکیشن‌های بازی که توسط میلیون‌ها کاربر نصب شده، باشد و فرضا هکر به آنها دستوری ارسال می‌کند که طور مثال سایتی را باز کنند و قطعا سرویس‌ها و زیرساخت سایت مورد نظر که روزانه و طبق پیش‌بینی باید به صد هزار کاربر پاسخ دهند، به صورت ناگهانی با ۵۰ میلیون درخواست مواجه می‌شوند و در نتیجه سرورها و سرویس‌هایش قدرت پاسخ گویی به این حجم از درخواست را ندارند و عملا از دسترس خارج می‌شوند همچنین با تمهیداتی هم که بوده تا زمان شناسایی این حمله، خود به خود پنج الی ۱۰ دقیقه تا یک ساعت ممکن است طول بکشد تا جلوی حمله که اصطلاحا به آن حملات زامبی گفته می‌شود و نمی‌توان آن را از بازدید واقعی تفکیک کرد، گرفته شود.»

ورداسبی برای روشن شدن دلیلش این مثال را آورده است:«روزهای اعلام نتایج کنکور که سایت از دسترس خارج می‌شود یا سایت هدفمندی یارانه که برای لحظات اول از دسترس خارج می‌شود و یا ثبت نام خودرو از جمله مثال‌هایی است که می‌توان برای این موضوع به آن اشاره کرد.»

اخبار مرتبط:
وضعیت آب و هوا، امروز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
وضعیت آب و هوا، امروز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از وقوع رگبار و رعدوبرق همچنین وزش باد شدید در نقاط مختلف کشور خبر داد.

پلیس: شبکه شیطان‌پرستی در تهران متلاشی شد
پلیس: شبکه شیطان‌پرستی در تهران متلاشی شد

مرکز اطلاع‌رسانی فراجا اعلام کرد اعضای شبکه شیطان پرستی که دارایِ عضو سازمان یافته از اتباع خارجیِ اروپایی و ایرانی بودند طی عملیاتی فنی و تخصصی توسط سازمان اطلاعات پلیس شناسایی و دستگیر شدند. در مکان برگزاری جلسه شیطان پرستی تعداد ۱۴۶ نفر مرد و ۱۱۵ نفر زن به‌صورت برهنه و مستهجن حضور داشته که با آرم، علائم و نماد‌های خاص شیطان پرستی بر روی البسه، سر، صورت و موی سر با الصاق نماد بر روی گوش و بینی و با حضور سه نفر تبعه اروپایی دستگیر شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است