کد خبر : 201694
انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۰۳ - 10:45
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

بارش باران در ۹ استان کشور

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از رگبار باران در ۹ استان، کاهش دما در شمال شرق، شمال غرب و استان‌های ساحلی دریای خزر و همچنین خیزش گردوخاک در برخی نقاط کشور خبر داد.

بارش باران در ۹ استان کشور

به گزارش سایت خبری مدارا؛ صادق ضیائیان اظهار کرد: امروز در گیلان، مازندران و گلستان بارش باران، در برخی مناطق به‌ویژه ارتفاعات، رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود. همچنین در برخی مناطق اردبیل، خراسان شمالی، شمال آذربایجان شرقی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات قزوین و زنجان رگبار پراکنده، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی رخ می‌دهد.

وی افزود: دوشنبه ( ۴مهرماه) در برخی مناطق گیلان، مازندران و شرق اردبیل بارش رخ خواهد داد.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، سه‌شنبه تا پنج‌شنبه (۵ تا ۷ مهرماه) در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم است.

ضیاییان ادامه داد: سه‌شنبه و پنج‌شنبه ( ۵ و ۷ مهرماه) در برخی مناطق گیلان، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی افزایش ابر و بارش پراکنده انتظار می‌رود.

وی افزود: امروز و فردا دما در شمال شرق، شمال غرب و استان‌های ساحلی دریای خزر  کاهش و از سه‌شنبه تا پنج‌شنبه به‌تدریج افزایش می‌یابد.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، امروز و فردا در شرق، شمال شرق، جنوب غرب و بخش‌هایی از مرکز و جنوب شرق کشور و از سه‌شنبه تا پنج‌شنبه در نوار شرقی کشور به‌ویژه منطقه زابل وزش باد نسبتا شدید تا شدید و  در مناطق مستعد خیزش گردوخاک رخ می‌دهد.

ضیاییان خاطرنشان کرد: امروز و فردا دریای خزر و از امروز تا پنج‌شنبه خلیج فارس مواج و متلاطم است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۴ مهرماه) قسمتی ابری و غبارآلود در بعدازظهر افزایش ابر، گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد و در روز سه‌شنبه (۵ مهرماه) صاف تا کمی ابری همراه با غبار صبحگاهی گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۳ و ۴ مهرماه) اهواز با دمای ۴۱ و ۴۴ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۵ و ۶ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

اخبار مرتبط:
اعلام جرم علیه مدیر مسئول روزنامه شرق
اعلام جرم علیه مدیر مسئول روزنامه شرق

پس از انتشار گزارشی در روزنامه شرق درباره افزایش تولد نوزادان سندروم، وزارت بهداشت این ادعا را تکذیب و دادستانی تهران علیه مدیرمسئول و عوامل تهیه گزارش اعلام جرم کرد.

جزئیات واریز ماهانه ۲ میلیون تومان به «کارت امید مادر» / ستاد ملی جمعیت: همه مادرانی که از فروردین ماه ۱۴۰۵ فرزندشان متولد می‌شود تا ۲۴ ماه، ماهیانه کارتشان شارژ خواهد شد
جزئیات واریز ماهانه ۲ میلیون تومان به «کارت امید مادر» / ستاد ملی جمعیت: همه مادرانی که از فروردین ماه ۱۴۰۵ فرزندشان متولد می‌شود تا ۲۴ ماه، ماهیانه کارتشان شارژ خواهد شد

دبیر ستاد ملی جمعیت از ارائه کارت «امید مادر» با شارژ ماهیانه مبلغ دو میلیون تومان خبر داد و گفت: همه مادرانی که از فروردین ماه ۱۴۰۵ فرزندشان متولد می‌شود تا ۲۴ ماه، ماهیانه دو میلیون تومان کارتشان شارژ خواهد شد.

هواشناسی: پیش‌بینی‌ها حاکی از بارش‌های زیر نرمال برای پاییز در تهران است / وضعیت بارش‌ها در زمستان به نرمال نزدیک می‌شود
هواشناسی: پیش‌بینی‌ها حاکی از بارش‌های زیر نرمال برای پاییز در تهران است / وضعیت بارش‌ها در زمستان به نرمال نزدیک می‌شود

خورشیدی پیش‌بینی‌های هواشناسی از بارش‌های پاییزه تهران را شرح داد و گفت: پیش‌بینی‌ها برای پاییز همچنان حاکی از بارش‌های زیر نرمال است اما به نظر می‌رسد وضعیت بارش‌ها در زمستان بهتر و به نرمال نزدیک شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است