کد خبر : 201097
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۲۹ - 18:46
دسته‌بندی : سیاسی، اسلاید
چاپ

اعضای دوره جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شدند/ احمدی نژاد ماند و روحانی دعوت نشد

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی اعضای دوره‌ی جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام را منصوب کردند.

اعضای دوره جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شدند/ احمدی نژاد ماند و روحانی دعوت نشد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ متن حکم مقام معظم رهبری به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با هدایت و عنایت الهی دوره‌ی جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام آغاز می‌شود. این مجمع از مهمترین نهادهای قانونی در جمهوری اسلامی و متعهد به دو مسئولیت اساسی است: اوّل تشخیص مصلحت در هنگام مواجهه‌ی مجلس با شورای نگهبان، که مستلزم نگاه ژرف و مصلحت‌شناس و احاطه به حقائق کشور است، و دوم نقش ویژه و مؤثر در تعیین سیاست‌های کلی نظام که متضمن راهبردی‎‌ترین تصمیم‌ها در اداره‌ی امور کشور است. ارائه‌ی راه‌حل برای معضلات و نیز نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی که به آن مجمع محترم احاله شده است، بر اهمیت این نهاد قانونی افزوده است.

حضور جمعی از نخبگان مجرب و دارای سوابق اجرائی در این مجمع و تجربیات متراکم از دوره‌های گذشته، جایگاه این نهاد را برتر و انتظارات از آن را افزونتر می‌سازد.

در بیانیه‌ی آغاز دوره‌ی قبل خواسته‌هایی مطرح شده که اکنون نیز به علّت برآورده نشدن کامل، باید تکرار شود. از جمله: سامان بخشیدن به مسأله نظارت بر اجرای سیاست‌ها و نیز پیشنهاد سازوکار برای ارزیابی کارآمدی و اثربخشی سیاست‌ها.

افزون بر آن، اتقان در تشخیص مصلحت، تنقیح سیاست‌های ابلاغ شده و بازنگری در آن در صورت لزوم، ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی و نخبگانی کشور و حضور منظم اعضاء محترم در جلسات مجمع، مورد تأکید است.

اکنون با تشکر از اعضاء محترم در دوره‌ قبل و تقدیر از تلاش‌های آنان، و با طلب رحمت و مغفرت برای درگذشتگان ایشان، اعضاء دوره‌ی پنجساله‌ی نهم را به این شرح منصوب می‌کنم:

رییس مجمع: آیت الله آقای حاج شیخ صادق آملی
اشخاص حقوقی: رؤسای محترم قوای سه‌گانه، فقهای محترم شورای نگهبان(در موارد بحث تشخیص مصلحت)، رئیس ستادکل نیروهای مسلّح، دبیر شورای عالی امنیت ملی، وزیر یا رئیس دستگاهی که موضوع مورد بحث به آن دستگاه مربوط است، رئیس کمیسیون مرتبط با موضوع بحث در مجلس شورای اسلامی.
اعضای حقیقی:

حجج اسلام: آقای حاج شیخ حسن صانعی، آقای قربانعلی دری نجف‌آبادی، آقای محمود محمدی عراقی، آقای مجید انصاری، آقای غلامرضا مصباحی مقدم و آقای محسن اراکی.

حضرات: آقای غلامرضا آقازاده، آقای علی آقامحمدی، آقای علی‌اکبر احمدیان، آقای محمود احمدی‌نژاد، آقای محمدجواد ایروانی، آقای محمدرضا باهنر، آقای احمد توکلی، آقای سعید جلیلی، آقای غلامعلی حداد عادل، آقای سید کمال خرازی، آقای داود دانش جعفری، آقای پرویز داودی، آقای محمدباقر ذوالقدر، آقای محسن رضایی، آقای سیدمحمد صدر، آقای محمدحسین صفار هرندی، آقای محمدرضا عارف، آقای محمد فروزنده، آقای عباسعلی کدخدایی، آقای علی لاریجانی، آقای حسین محمدی، آقای محمد مخبر، آقای حسین مظفر، آقای سید مصطفی میرسلیم، آقای سید مرتضی نبوی، آقای علی اکبر ولایتی، آقای صادق واعظ‌زاده و آقای احمد وحیدی.

از خداوند متعال توفیق حضرات محترم را مسألت می‌کنم.

سیّد علی خامنه‌ای

۲۹ شهریور ۱۴۰۱

اخبار مرتبط:
دبیر ستاد امر به معروف تهران: دشنمنان می‌خواهند رفتار عالمانهٔ صدیقی برای مسئولین نظام الگو نشود
دبیر ستاد امر به معروف تهران: دشنمنان می‌خواهند رفتار عالمانهٔ صدیقی برای مسئولین نظام الگو نشود

روح الله مومن نسب در یادداشتی نوشت: لعنت به سیاست کثیفی که تجویز می‌کند کسی را که از خطاهای مکرر و اثبات‌شدهٔ فرزند و اطرافیان‌ش برائت نمی‌جوید و دیگرانی که تا قتل همسر هم پیش رفته‌اند، تکریم کنند و به عالِمی که از خطای تأییدنشدهٔ فرزندش برائت می‌جوید، بتازند.

عضو جامعه روحانیت: موجودات خائن و شیطانی به ما ضربه زدند
عضو جامعه روحانیت: موجودات خائن و شیطانی به ما ضربه زدند

حجت الاسلام تقوی؛، عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز بر لزوم ارتقای سواد امنیتی جامعه اشاره کرد و گفت: یکی از بزرگ‌ترین ضربه‌هایی که ما خورده‌ایم، از ناحیه موجودات خائن و شیطانی بوده است. ضروری است که «سواد امنیتی» جامعه را، همانند سواد رسانه‌ای، بالا ببریم. باید مردم را آگاه کرد و آموزش داد تا خودشان در هر محله و شهری، مراقب مرزهای امنیتی کشور باشند.

نماینده مجلس: روسیه وچین می‌توانند به نفع ما از برجام خارج شوند
نماینده مجلس: روسیه وچین می‌توانند به نفع ما از برجام خارج شوند

احمد بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که احتمالا تروئیکای اروپایی مکانیسم ماشه را علیه کشورمان فعال خواهند کرد، گفت: اگر پیش از فعال‌سازی مکانیزم ماشه، روسیه و چین از برجام خارج شوند، چون قبلا آمریکا هم خارج شده بود، عملا دیگر چیزی از برجام باقی نمی‌ماند که اروپایی‌ها بخواهند این ساز و کار را فعال کنند. در واقع، کمکی که چین و روسیه می‌توانند به ایران انجام دهند، این است که قبل از این که مکانیزم ماشه فعال شود، از برجام خارج شوند و خود ایران هم از این توافق خارج شود تا اساسا امکان فعال‌سازی این مکانیزم وجود نداشته باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است