کد خبر : 200602
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۲۶ - 10:38
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

واکنش نماینده زن مجلس به فوت مهسا امینی

سمیه رفیعی کفت : حضور در اماکن مرتبط با نیروی انتظامی برای جامعه دارای یک قبح است و وقتی افراد در قالب "هدایت"، "توجیه"، "آموزش" و یا هر اسم دیگری که بر آن می‌گذاریم بازداشت یا احضار می‌شوند این مساله ناخودآگاه برایشان استرس‌آفرین است و بهتر است در اجرای امر به معروف و نهی از منکر تا حد امکان از احضار و بازداشت خودداری شود.

واکنش نماینده زن مجلس به فوت مهسا امینی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سمیه رفیعی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درخصوص حادثه رخ داده برای مهسا امینی با تاکید بر لزوم پیگیری دقیق ابعاد این حادثه، گفت: متاسفانه شاهد اتفاق تلخی برای یکی از دختران کشورمان هستیم و باید توجه داشت که این حادثه به هر دلیلی که رقم خورده باشد، قابل توجیه نیست.

وی ادامه داد: به عنوان یک زن از اتفاق پیش آمده عمیقا ناراحتم و خود را کنار خانواده مرحوم می‌دانیم. همچنین در قامت یک نماینده مجلس با استفاده از ظرفیت کمیسیون اصل نود و فراکسیون زنان از وزارت کشور و نیروی انتظامی توضیحات دقیق نسبت به این حادثه را مطالبه خواهیم کرد.

رفیعی با اشاره به دستور رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای پیگیری این حادثه، اظهار داشت: در خبرها مشاهده کردم که آقای رئیسی، وزیر کشور را مکلف به پیگیری این حادثه کردند و پزشکی قانونی نیز کارگروه ویژه‌ای را به منظور بررسی ابعاد پزشکی آن تشکیل داده است. مجلس هم با دقت و از طریق بکارگیری تمامی ابزارهای نظاتی ممکن این مساله را پیگیری خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: بررسی ابعاد این حادثه باید به دقت و فوریت انجام شده و با خاطیان احتمالی برخورد مقتضی صورت گیرد.

اخبار مرتبط:
عکس متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو
عکس متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو

قاب متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو و احترام نظامی دانشجویان به سرود ملی ایران در دانشگاه آزاد تهران مرکز مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت.

محسن هاشمی: نامزد شورای شهر نمی‌شوم/ شهردار هم نمی‌توانم باشم
محسن هاشمی: نامزد شورای شهر نمی‌شوم/ شهردار هم نمی‌توانم باشم

رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در برنامه «سپهر سیاسی»، اعلام کرد: در انتخابات پیش‌ رو نامزد شورای‌شهر نمی‌شوم؛ به دلیل بازنشستگی امکان تصدی شهرداری را نیز در حال حاضر ندارم.

سخنگوی سپاه: با چین و روسیه معاهده نظامی نداشتیم، به همین دلیل در جنگ ۱۲ روزه درخواستی هم از آن‌ها مطرح نکردیم
سخنگوی سپاه: با چین و روسیه معاهده نظامی نداشتیم، به همین دلیل در جنگ ۱۲ روزه درخواستی هم از آن‌ها مطرح نکردیم

سخنگوی سپاه: با چین و روسیه معاهده نظامی نداشتیم، به همین دلیل در جنگ ۱۲ روزه درخواستی هم از آن‌ها مطرح نکردیم. اگر اسرائیل مرکز ذخیره سوخت ما را زد، ۵ ساعت بعد به پالایشگاه حیفا در دو نوبت حمله شد و از کار افتاد

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است