کد خبر : 200414
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۲۴ - 11:21
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

مجری تخریب متروپل آبادان: ریزش مجدد برج، با برنامه قبلی بود

جاودان پور مدیرعامل شرکت اروندان گفت: عملیات تخریب متروپل آغاز شده و ریزش دیروز بخشی از این سازه با برنامه قبلی بود و در روزهای آینده احتمال برخاستن صدای مهیب و گرد و خاک نیز وجود دارد و جای نگرانی برای مردم نیست.

مجری تخریب متروپل آبادان: ریزش مجدد برج، با برنامه قبلی بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جاودان پور گفت : عملیات تخریب متروپل آغاز شده و ریزش دیروز بخشی از این سازه با برنامه قبلی بود.

او علت تاخیر در آغاز عملیات تخریب متروپل را رسیدن به یک راه حل مطمئن و پایدار عنوان کرد و گفت: پس از تصمیم‌گیری‌های کارشناسی و استقرار تجهیزات در خیابان امیرکبیر آبادان عملیات تخریب بقایای سازه متروپل آغاز شد.

مدیرعامل شرکت اروندان در خصوص مقاوم سازی سازه ناپایدار متروپل آبادان برای انجام عملیات تخریب گفت: مهار ستون های عمودی سازه های ناپایدار تصمیم نهایی برای تخریب این سازه بود که ابتدا آنها را به یکدیگر متصل کردیم تا هنگام تخریب به سمت ساختمان های مجاور یا خیابان های اطراف هدایت نشود.

او تاکید کرد مقرر شده تخریب ساختمان به صورت طبقه‌ای باشد و از بالا انجام شود که روند تخریب آن تا دو ماه آینده ادامه خواهد داشت.

جاودان پور گفت: یکی از کارگران مفقود شده و جستجو برای یافتن او ادامه دارد.

دوم خرداد امسال برج ۱۱ طبقه متروپل به دلیل استحکام ناکافی ریزش کرد که منجر به فوت ۴۳ نفر و مصدومیت ۳۸ نفر به دلیل زیرآوارماندگی شد.

اخبار مرتبط:
سرهنگ رابعه جوانبخت: میانگین سن متوفیان حوادث رانندگی کاهش پیدا کرده است
سرهنگ رابعه جوانبخت: میانگین سن متوفیان حوادث رانندگی کاهش پیدا کرده است

سرهنگ جوانبخت گفت: «سال گذشته ۲۷۴ نفر را که تمامشان راننده‌ی موتور سیکلت بودند در اثر تصادفات فوتی از دست دادیم. رتبه‌ی اول متوفیان در تهران متعلق به موتور سوار هاست. استفاده از موتور سیکلت افزایش یافته، اما توجهی به ایمنی آن ندارند. ما در میان متوفیان پزشکی داشتیم که برای رسیدن زودهنگام به بیمارستان از موتور استفاده کرد و در اثر تصادف درگذشت. دیگر موتور سیکلت برای قشر ضعیف و کار نیست، الان قشر زیادی به موتور رو آورده‌اند. ۸۰ درصد متوفیان موتور سیکلت از کلاه ایمنی استفاده نکرده‌اند.»

درخواست هادی چوپان از قوه قضائیه درباره امیر تتلو
درخواست هادی چوپان از قوه قضائیه درباره امیر تتلو

هادی چوپان به حکم اعدام امیرحسین مقصودلو واکنش نشان داد.

آیا انتشار چت‌ خصوصی مجازات دارد؟
آیا انتشار چت‌ خصوصی مجازات دارد؟

آیا انتشار چت‌ خصوصی مجازات دارد؟ طبق ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه‌ای، مجازات انتشار اسکرین شات از چت‌های خصوصی برای فردی که این جرم را مرتکب شده، در صورتی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، جزای نقدی یا حبس یا هر دو خواهد بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است