کد خبر : 200020
انتشار : 2022/09/07 - 11:09
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

رائفی‌پور وارد دنیای «فوتبال» شد/ تصاویـر

علی اکبر رائفی پور که سخنرانی‌های او در موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و ورزشی گا‌ها با حواشی و جنجال‌هایی روبرو می‌شود، در اردوی استعدادیابی تیم ملی فوتبال نوجوانان حضور پیدا کرد.

رائفی‌پور وارد دنیای «فوتبال» شد/ تصاویـر

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اردوی استعدادیابی تیم ملی نوجوانان روز گذشته در مشهد برگزار شد. در زمان برگزاری این اردو، رائفی پور به همراه تعدادی از بازیکنان باشگاهی که گفته می‌شود مدیریت آن را بر عهده دارد، در محل برگزاری تمرین این اردو حضور یافت.

رائفی پور در این برنامه با شمایل جدیدی حضور داشت و بازیکنان باشگاهش را همراهی می‌کرد و در ادامه با حسین بادامکی پیشکسوت فوتبال و حسین عبدی سرمربی تیم ملی نوجوانان نیز به گفتگو پرداخت و عکس یادگاری گرفت.

رائفی‌پور به دنبال فراماسونری در فوتبال؟!

این طور که مشخص است، رائفی پور مدیریت موسسه‌ای با عنوان مصاف را برعهده دارد که این موسسه در راستای فعالیت‌های مختلف خود، در حوزه ورزش نیز تیم‌های ورزشی را تشکیل داده است و اعضا این باشگاه، از چند روز قبل به مشهد سفر کرده بودند.

رائفی پور که یکی از سخنرانان جنجالی به شمار می‌رود و صحبت‌های او در حوزه‌های مختلف گا‌ها با حواشی روبرو می‌شود، به نظر می‌رسد که ورودش به ورزش را از تیم‌های پایه و البته رشته پرحاشیه فوتبال که انتقاداتی را نیز در گذشته به آن داشت، آغاز کرده است.

رائفی‌پور به دنبال فراماسونری در فوتبال؟!

اخبار مرتبط:
روسیه: حمله به کشتی ایرانی یعنی حمله به ایران
روسیه: حمله به کشتی ایرانی یعنی حمله به ایران

سخنگوی کاخ کرملین دیمیتری پسکوف، با اشاره به حمله اخیر اوکراین به یک کشتی ایرانی در دریای خزر تاکید کرد که این حمله باید به عنوان «حمله به خودِ ایران» تلقی شود.

نتانیاهو با «پرونده کوه کلنگ» به دیدار ترامپ می‌رود
نتانیاهو با «پرونده کوه کلنگ» به دیدار ترامپ می‌رود

در آستانه دیدار بنیامین نتانیاهو و دونالد ترامپ، رسانه آمریکایی نیویورک پست مدعی شده است که نخست‌وزیر اسرائیل قصد دارد اطلاعاتی تازه درباره تأسیسات موسوم به «کوه کلنگ» و برنامه هسته‌ای ایران را در اختیار رئیس‌جمهور آمریکا قرار دهد.

ترامپ: توافق با ایران بهتر از ویران کردن آن است
ترامپ: توافق با ایران بهتر از ویران کردن آن است

رییس جمهور آمریکا مدعی شد: «بسیاری از جمهوری‌خواهان از من می‌خواهند که به تلاش‌ها ادامه دهم و اقدامات نظامی علیه ایران را پیش ببرم.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است