کد خبر : 199898
انتشار : 2022/09/06 - 15:46
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

طالبان: هیچ رسانه‌ای را طی یکسال گذشته تعطیل نکردیم

سخنگوی طالبان امروز (سه‌شنبه 15 شهریور) در نشستی در کابل گفت: «طی یکسال گذشته هیچ رسانه ای از سوی امارت اسلامی تعطیلی نشده است.»

طالبان: هیچ رسانه‌ای را طی یکسال گذشته تعطیل نکردیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان امروز (سه‌شنبه 15 شهریور) در نشستی در کابل گفت: «طی یکسال گذشته هیچ رسانه ای از سوی امارت اسلامی تعطیلی نشده است.»

وی همچنین درباره بازگشایی مدارس دخترانه در یکی از ولایت های افغانستان نیز گفت: « دراین مورد هنوز اطلاعات دقیق در دست ندارم و تحقیقات در این زمینه در حال انجام است.»
سخنگوی طالبان تاکید کرد: هیچ ولایتی حق ندارد بدون دستور وزارت آموزش و پرورش اقدام به بازگشایی مدارس دخترانه کند.
پیش از این برخی منابع اعلام کرده بودند که مدارس دخترانه در ولایت پکتیا بازگشایی شده است.
مجاهد ادامه داد: «در تاریخ افغانستان برای اولین بار طالبان توانسته است ۹ نوع از قرآن‌کریم را ترتیب و آماده چاپ سازد و به زودی چاپ خواهند شد.»
از طرف دیگر حیات‌الله مهاجر فراهی، معاون امور انتشارات وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان نیز گفته است که طی یکسال گذشته هیچ خبرنگاری در افغانستان کشته نشده است.

وی افزود: همچنین برای خبرنگاران خارجی، یک مرکز مشترک ساخته شده است تا این خبرنگاران را در قسمت جمع‌آوری اطلاعات و پوشش اخبار، همکاری و سهولت‌های لازم را فراهم کند.

این اظهارات در حالی است که مارکس پوتزل، معاون و سرپرست سابق دفتر نمایندگی سازمان ملل در افغانستان گفته است: رسانه‌ها در افغانستان با محدودیت و فقدان منابع مواجه‌اند.

پوتزل در بازدید از استدیوی طلوع نیوز گفت: «یک رسانه پررونق و مستقل بازتاب‌دهنده جامعه کثرت‌گرا است. افغانستان این روزها دچار کمبود چنین رسانه است.»

وی اظهار داشت: «رسانه‌ها فاقد منابع هستند و فضا برای رسانه‌ها روز‌به‌روز در حال کوچک شدن است.»

براساس گزارش سازمان خبرنگاران بدون مرز، در یک سال گذشته ۴۰ درصد رسانه‌های افغانستان به دلیل مشکلات مختلف از جمله منابع مالی مجبور به تعطیلی شدند.

همچنان، در مجموع ۶۰ درصد خبرنگاران و به‌ویژه ۷۶ درصد خبرنگاران زن، بیکار شده‌اند و در ۱۱ ولایت کشور هیچ خبرنگار زن حضور ندارد.

اخبار مرتبط:
ترامپ مشاور حقوقی کاخ سفید را برکنار کرد
ترامپ مشاور حقوقی کاخ سفید را برکنار کرد

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت که «ویل شارف» را به عنوان بالاترین مشاور حقوقی کاخ سفید منصوب کرده و وی از اول سپتامبر (دهم شهریور) کار خود را شروع خواهد کرد.

فردی مسلح در نزدیکی زمین گلف ترامپ در کالیفرنیا بازداشت شد
فردی مسلح در نزدیکی زمین گلف ترامپ در کالیفرنیا بازداشت شد

مقام‌های آمریکایی از بازداشت مردی مسلح در نزدیکی زمین گلف دونالد ترامپ، چند روز پیش از سفر او به جنوب کالیفرنیا خبر دادند.

بغداد: الزیدی مانع حمله احتمالی روز شنبه شد
بغداد: الزیدی مانع حمله احتمالی روز شنبه شد

سخنگوی دولت عراق گفت که نخست‌وزیر این کشور مانع حمله احتمالی روز شنبه به خاک این کشور شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است