کد خبر : 199681
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۱۴ - 12:13
دسته‌بندی : سلامت، اخبار ویژه
چاپ

ابتلای ۳۵ نفر در چین به یک ویروس جدید

گروهی از دانشمندان، ویروس جدیدی موسوم به «لانگیا» را در شرق چین کشف کرده اند که گفته شده پای حیوانات در میان است و قابل انتقال از حیوان به انسان می باشد.

ابتلای ۳۵ نفر در چین به یک ویروس جدید

به گزارش سایت خبری مدارا؛  محققان ویروس جدیدی را در شرق چین ردیابی و شناسایی کرده‌اند که از «حیوان به انسان» منتقل شده و تاکنون ده‌ها نفر را آلوده کرده است. تب، خستگی و سرفه از علائم رایج در میان مبتلایان این ویروس اعلام شده است.
ویروس جدید «لانگیا» از گونه «هنیپاویروس» در استان‌های «شاندونگ» و «هنان» در شرق چین و عمدتا در میان کشاورزانی که با حیوانات از نزدیک تماس دارند شایع شده است.
تاکنون ۳۵ مورد ابتلا به این ویروس در اواخر ۲۰۱۸ تا آغاز ۲۰۲۱ شناسایی شده است.
هنوز شواهدی در دست نیست که نشان دهد این ویروس می‌تواند از انسانی به انسان دیگر منتقل شود. همچنین هیچ گزارش مرگی در میان مبتلایان این ویروس ثبت نشده است. با این حال، شواهدی از آسیب‌دیدگی کبد و کلیه بر اثر ابتلا به ویروس لانگیا گزارش شده است.
گزارش این کشف تازه توسط گروهی از دانشمندان اهل چین، سنگاپور و استرالیا در هفته‌نامه پزشکی‌ «نیو انگلند جورنال» منتشر شده است.
کارشناسان می‌گویند که منشاء این ویروس «احتمالا» از حیوان است اما فهم بهتر این عامل بیماری‌زا همچنان نیازمند مطالعات بیشتر است.
پیشتر نیز نخستین موارد شیوع ویروس کووید-۱۹ در اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین شناسایی شده بود؛ گونه‌ای از ویروس کرونا که به دلیل گسترش سریع منجر به اعلام وضعیت اضطراری از سوی سازمان بهداشت جهانی در سراسر جهان شد و اعمال محدودیت‌های اجباری و قرنطینه را در بسیاری از کشورها در پی داشت.

اخبار مرتبط:
شامپو زدن دوبله چیست و آیا مفید است؟
شامپو زدن دوبله چیست و آیا مفید است؟

همان‌طور که از نامش پیداست، «شامپو زدن دوبله» یعنی شستن موها دو بار در یک نوبت شست‌وشو. در ادامه می‌توانید با فواید آن و نحوه‌ی انجام صحیحش آشنا شوید.

معاون وزارت بهداشت: «گسترش جذام» در میان اتباع صحت ندارد
معاون وزارت بهداشت: «گسترش جذام» در میان اتباع صحت ندارد

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: ۶۰ درصد از دندان‌های افراد بالای ۵۰ سال سالم نیست؛ در واقع یا پوسیده است یا کشیده شده است. او در واکنش به شایعه گسترش جذام در کشور به واسطه اتباع پاسخ داد: چنین چیزی نیست که فکر کنیم در کشور ما شایع شده باشد؛ حتی در میان اتباع هم فعلاً اینگونه نیست.

آیا سیر برای سرماخوردگی واقعا خوب است؟ ​
آیا سیر برای سرماخوردگی واقعا خوب است؟ ​

سیر قرن‌ها است که در طب سنتی به عنوان یک درمان طبیعی برای بسیاری از بیماری‌ها به ویژه سرماخوردگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما آیا واقعا سیر می‌تواند سرماخوردگی را درمان کند؟ در ادامه مقاله به این سوال مهم پاسخ می‌دهیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است