کد خبر : 198624
انتشار : 2022/08/28 - 11:03
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

ایران: بررسی پاسخ‌های آمریکا تا پایان هفته جاری ادامه خواهد داشت

منابع مطلع اعلام کردند که بررسی پاسخ‌های آمریکا دست‌ِکم تا پایان هفته جاری ادامه خواهد داشت.

ایران: بررسی پاسخ‌های آمریکا تا پایان هفته جاری ادامه خواهد داشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان روز چهارشنبه از دریافت پاسخ دولت آمریکا به ‌نظرات جمهوری اسلامی ایران برای حل و فصل موضوعات باقی‌مانده در مذاکرات رفع تحریم، از طریق هماهنگ‌کننده اروپایی گفت‌وگوها طی عصر امروز خبر داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد : بررسی دقیق نظرات طرف آمریکایی آغاز شده و جمهوری اسلامی ایران پس از تکمیل بررسی‌ها، نظرات خود در این رابطه را به هماهنگ‌کننده اعلام خواهد کرد.

منابع مطلع امروز (یک‌شنبه) اعلام کردند که بررسی دقیق پاسخ های آمریکا به محورهای اصلاحی ایران در خصوص ایده های هماهنگ کننده اتحادیه اروپایی همچنان در سطوح کارشناسی در جریان است و این روند حداقل تا پایان هفته جاری ادامه خواهد داشت.

اخبار مرتبط:
پیغام امارات به ترامپ: به ایران سخت بگیر!
پیغام امارات به ترامپ: به ایران سخت بگیر!

وال استریت ژورنال مدعی شد: رئیس جمهور ترامپ، حمله برنامه‌ریزی شده به ایران را لغو کرد، پس از آنکه نمایندگان مذاکره‌کننده ایرانی (عراقچی) به پیشنهاد جدیدی از سوی قطر مبنی بر باز شدن تنگه هرمز پاسخ مثبت دادند.

احتمال شروع مذاکرات ایران و آمریکا در این تاریخ
احتمال شروع مذاکرات ایران و آمریکا در این تاریخ

قطر و پاکستان نسبت به اینکه مذاکرات میان ایران و آمریکا «به زودی» از سر گرفته شود، امیدوار هستند.

سپاه: خونخواهی رهبر شهید انقلاب و شهید اسماعیل هنیه، قطعی است
سپاه: خونخواهی رهبر شهید انقلاب و شهید اسماعیل هنیه، قطعی است

سپاه پاسداران در بیانیه گرامیداشت دومین سالگرد شهید هنیه با بیان اینکه خونخواهی رهبر شهید انقلاب و شهید اسماعیل هنیه، قطعی و پاسخ به این جنایت های بزرگ، سخت و کوبنده خواهد بود تاکید کرد: توطئه خلع سلاح حماس راه به جایی نخواهد برد و از هم اکنون شکست خورده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است