کد خبر : 197898
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۲۵ - 20:03

عضو کمیسیون امنیت ملی: به اعتقاد من مذاکرات وین وقت تلف کردن است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می‌گوید: به اعتقاد بنده هیچ توافقی صورت نخواهد گرفت، نه برجام و نه غیر برجام، این را من از روز اول گفتم.

عضو کمیسیون امنیت ملی: به اعتقاد من مذاکرات وین وقت تلف کردن است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمود احمدی بیغش، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با اشاره به مذاکرات وین گفت: به اعتقاد بنده هیچ توافقی صورت نخواهد گرفت، نه برجام و نه غیر برجام، این را من از روز اول گفتم، ‌الان هم می‌گویم زیرا هر دو طرف با هم اختلاف مبنایی دارند. آنها می‌خواهند ایران از اصول خود دست بردارد، ایران هم می‌خواهد آنها از مواضع استکباری‌شان دست بردارند.

او افزود: ایران به دلیل اینکه اصول به حقی دارد نمی‌تواند از آنها دست بردارد، طرف مقابل چه آمریکا و چه اروپایی‌ها خوی استکباری دارند آنها هم از مواضع استکباری‌شان کوتاه نمی‌آیند لذا هیچ‌گاه توافقی صورت نخواهد گرفت.

احمدی بیغش در مورد جزئیات پیشنهاد طرف اروپایی در مذاکرات وین خاطرنشان کرد: به اعتقاد من مذاکرات هر سری، وقت تلف کردن است. البته ما به مقررات بین‌المللی پایبند هستیم و جلو می‌رویم منتهی طرف‌های مقابل ما هیچ‌گاه صداقت نداشتند، نخواهند داشت و اجازه نمی‌دهند این قصه به سرانجام برسد چون آنها دست از زیاده‌خواهی برنمی‌دارند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره نقش کاسبان تحریم در عدم توافق یادآور شد: بنده این را قبول ندارم. طرف مقابل مقصر به نتیجه نرسیده مذاکرات برجام است.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است