کد خبر : 197795
انتشار : 2022/08/16 - 10:11
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

ایران نظر خود درباره مسایل باقی مانده مذاکرات را به اتحادیه اروپا ارسال کرد

وزیر امور خارجه کشورمان عصر روز دوشنبه در سخنانی از ارسال پاسخ ایران به جوزپ بورل رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده مذاکرات هسته ای میان ایران و ۱+۴ و آمریکا خبر داده بود.

ایران نظر خود درباره مسایل باقی مانده مذاکرات را به اتحادیه اروپا ارسال کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ یک منبع مطلع ارسال پاسخ ایران به جوزپ بورل هماهنگ کننده مذاکرات هسته ای را تایید کرد.

حسین امیرعبداللهیان در سخنان روز دوشنبه خود گفت که طرف آمریکایی اخیرا در دو موضوع انعطاف شفاهی نشان داد اما این باید مکتوب شود. مهم این است که موضوع  تضمین ها هم با واقع بینی آمریکا مواجه شود.

به گفته امیرعبداللهیان اگر این نظرات تامین شود ایران آمادگی دارد وارد مرحله جمع بندی شود و توافق را با حضور وزیران خارجه اعلام کند.
وی گفت که حداکثر تا ساعت ۱۲ امشب آخرین جمع‌بندی خود را به صورت مکتوب در مورد مسائل باقی‌مانده به هماهنگ‌کننده اتحادیه اروپا ارائه می‌دهد و اگر واکنش آمریکا همراه با واقع‌بینی و انعطاف باشد. توافق رخ می‌دهد و اگر انعطافی نشان ندهند باید بیشتر گفت‌وگو کنیم.

این منبع مطلع همچنین اظهار کرد که انتظار است تا دو روزآینده به طور متقابل پاسخ طرف مقابل را دریافت کنیم.

اخبار مرتبط:
صداوسیما: توافق احتمالی ایران و عمان ارتباطی با باز شدن فوری تنگه هرمز ندارد
صداوسیما: توافق احتمالی ایران و عمان ارتباطی با باز شدن فوری تنگه هرمز ندارد

صداوسیما به نقل از یک منبع مطلع نوشت: توافق احتمالی ایران و عمان در باره ترتیبات عبور شناورها از تنگه هرمز هیچ ارتباطی با باز شدن فوری این تنگه ندارد در صورت ادامه تخلفات آمریکا، تنگه هرمز حتی با توافق بین ایران و عمان هم باز نخواهد شد.

روحانی: می‌خواستند برای سخنرانی امام زمان در تهران جایگاه درست کنند
روحانی: می‌خواستند برای سخنرانی امام زمان در تهران جایگاه درست کنند

حسن روحانی گفت: در جامعه ما گاهی یک اقلیتی هستند که حرف‌های عجیب و غریب می‌زنند من در سال ۸۳ رفتم خدمت رهبری برای یک موضوعی، بحثی پیش آمد در آنجا، ایشان به مناسبت فرمودند که فلان آقا، اسم بردند، آمده بود پیش من و از من سؤال کرد که می‌خواهد یک جایگاه بزرگی درست کند در یک میدان بزرگ در تهران برای اینکه وقتی امام زمان آمد و خواست سخنرانی کند یک جایگاه مناسب و باعظمتی باشد.

المیادین: فضای حاکم بر ایران درباره پرونده تنگه هرمز، مثبت و خوش‌بینانه است/ اگر مداخلات آمریکا متوقف شود، تهران و مسقط به توافق میرسند
المیادین: فضای حاکم بر ایران درباره پرونده تنگه هرمز، مثبت و خوش‌بینانه است/ اگر مداخلات آمریکا متوقف شود، تهران و مسقط به توافق میرسند

خبرنگار المیادین در تهران گزارش داد: فضای حاکم بر ایران درباره پرونده تنگه هرمز، در مجموع نسبتاً مثبت و خوش‌بینانه است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است