کد خبر : 197607
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۲۳ - 11:36
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

پیشنهاد نجومی میلان به طارمی

طارمی این روزها از میلان پیشنهاد مناسبی دریافت کرده اما فعلاً سکوت را در دستور کار قرار داده تا باشگاه پورتو درباره آینده‌اش تصمیم بگیرد.

پیشنهاد نجومی میلان به طارمی

لیگ‌های معتبر فوتبال اروپا از هفته گذشته آغاز شده و در همین رابطه بهترین مهاجمان اروپا در ۷ لیگ معتبر قاره سبز معرفی شدند. بر این اساس سایت «اسکواوکا» با انتشار آماری بهترین مهاجمان قاره اروپا از حیث میانگین گلزنی و پاس گل در یک هفته گذشته در ۷ لیگ معتبر اروپایی را معرفی کرد. در این میان مهدی طارمی ستاره تیم ملی کشورمان و عضو باشگاه پورتو خیلی زود درخشش خود را آغاز کرده و با میانگین گلزنی ۲۳/۱ در ازای ۹۰ دقیقه در لیست ۷ مهاجم برتر اروپا ایستاد.

نکته جالب در رده‌بندی این بود که ستاره ایرانی بالاتر از نیمار ستاره برزیلی پاری سن ژرمن ایستاد. کاپیتان تیم ملی برزیل با میانگین گلزنی ۱۵/۱ در رده هفتم ایستاد و طارمی در رده پنجم بهترین مهاجمان اروپا قرار گرفت. طارمی در سوپر کاپ پرتغال دو گل برای پورتو به ثمر رساند و در هفته اول لیگ پرتغال هم مقابل ماریتیمو دبل کرد. او با ادامه این روند می‌تواند یک رکورد ویژه و منحصر به فرد ثبت کند. بخصوص اینکه در اوج قرار دارد و در سال جام جهانی می‌خواهد با بهترین آمادگی به میدان برود.

طارمی این روزها از میلان پیشنهاد مناسبی دریافت کرده اما فعلاً سکوت را در دستور کار قرار داده تا باشگاه پورتو درباره آینده‌اش تصمیم بگیرد. به‌صورت غیر رسمی و در حد گمانه‌زنی رسانه‌های ایتالیایی گفته می‌شود میلان برای جانشینی زلاتان ابراهیموویچ روی طارمی نظر مثبت دارد و حتی پیشنهاد ۳۲ میلیون یورویی- نزدیک به ۱۰۰۰ میلیارد تومان- به پورتو ارسال کرده اما هنوز موافقت باشگاه پرتغالی را جلب نکرده است.

طارمی یکی، دو هفته قبل اعلام کرد اگر جای مدیر پورتو بود، مهاجم ایرانی را می‌فروخت. اظهارنظری که زیاد به مذاق هواداران پورتو خوش نیامد. از آن به بعد هم طارمی سکوت کرده و منتظر نظر باشگاه پورتو است. اگر با جدایی‌اش موافقت کنند، راهی تیم جدیدی می‌شود و در غیر اینصورت در پورتو می‌ماند تا این فصل عنوان آقای گلی را کسب کند و کفش طلا را بگیرد. اتفاقی که با آمادگی این روزهای طارمی و ادامه این روند چندان دور از دسترس نخواهد بود.

اخبار مرتبط:
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت

خبر درگذشت دیوگو ژوتا جامعه فوتبال را به شوک فرو برد.

رامین رضاییان در استقلال ماندنی شد
رامین رضاییان در استقلال ماندنی شد

مدافع - هافبک استقلال در لیگ بیست‌وپنجم نیز با پیراهن این تیم به میدان خواهد رفت.

تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند
تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال گفت: در سازمان لیگ جلسه‌ای داشتیم و فشردگی لیگ را امسال داریم. مدیران عامل باشگاه‌های استقلال، پرسپولیس و پیکان تشریف آورده بودند که موضوع استانداردسازی ورزشگاه‌های تهران بود ولی به آنها اعلام کردم که بازی‌ها احتمالا پنج روز یک بار است که بیشتر آن چهار روز یک بار است و در دو نوبت هم به سه روز یک بار باید برسیم، اما سازمان لیگ دنبال این است که چهار روز یک بار که استاندارد است انجام دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است