کد خبر : 197575
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۲۳ - 10:52
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

معرفی گزینه پیشنهادی وزارت کار از سوی نمایندگان مجلس به رئیسی!

طبق گفته معاون رئیسی، نمایندگان مجلس "گزینه پیشنهادی" خود برای وزارت کار را به رئیس‌جمهور معرفی کردند!

معرفی گزینه پیشنهادی وزارت کار از سوی نمایندگان مجلس به رئیسی!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ چند گروه از نمایندگان، پیشنهادات خود برای معرفی گزینه پیشنهادی وزارت کار را به رئیس‌جمهور ارائه کرده‌اند.

بعد از استعفای عبدالملکی از وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و انتصاب زاهدی‌وفا به عنوان سرپرست این وزارتخانه، گمانه‌زنی‌ها برای گزینه پیشنهادی رئیس‌جمهور برای تصدی این وزارت خانه آغاز شد.

با گذشت زمان و با نزدیک شدن به‌پایان فرصت دولت برای معرفی گزینه پیشنهادی این گمانه‌زنی‌ها تقویت شد؛ گزینه‌ها از بین وزرای سابق گرفته تا افراد نزدیک به رئیس‌جمهور یا معاون اول او و یا حتی برخی نمایندگان فعلی مجلس.

بر اساس این گزارش، برخی نمایندگان مجلس نیز به‌صورت جمعی و گروهی، پیشنهادهای خود را برای تصدی وزارت کار به رئیسی منتقل کرده‌اند و درباره گزینه‌های پیشنهادی خود، استدلال‌های خود را نیز طرح کرده بودند. تا حدی که برخی نمایندگان خودشان را به عنوان گزینه نهایی مطرح کرده بودند؛ بماند که یکی از نمایندگان مجلس در مصاحبه‌ای گفته بود، برای وزارت کار، “بنده” هم مطرح هستم!.

سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با تائید این خبر، گفته است: نمایندگان مجلس به‌ویژه در روزهای ابتدایی استعفای وزیر سابق کار، افرادی را از داخل و خارج از مجلس برای زعامت این وزارتخانه – وزارت کار- معرفی می‌کردند و بنده هم به رئیس‌جمهور منتقل می‌کردم.

حسینی درعین‌حال با رد این ادعا که دولت برای معرفی وزیر کار با کمبود نیروی نخبه و باتجربه مواجه است، تصریح کرد که “انتخاب شایسته ” نیازمند ” تأمل” و البته “مقبولیت لازم در بین نمایندگان است”.

به‌هرتقدیر، باید دید رئیس‌جمهور که کمتر از یک ماه تا زمان معرفی وزیر پیشنهادی خود، زمان دارد به پیشنهادات نمایندگان توجه خواهد کرد یا به تصمیم مشاوران خود. چرا که، پیش از این نیز دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات و امور اجرایی با مخالفت صریح کارشناسان و رهبر معظم انقلاب اسلامی مواجه شده بود.

اخبار مرتبط:
سخنگوی قرارگاه خاتم: از زمان توقف جنگ، تمام تحرکات آمریکا و اسرائیل را رصد می‌کنیم
سخنگوی قرارگاه خاتم: از زمان توقف جنگ، تمام تحرکات آمریکا و اسرائیل را رصد می‌کنیم

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) تاکید کرد: از زمان توقف جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تابه‌حال، تمام تحرکات ارتش تروریستی آمریکا، رژیم جنایتکار صهیونیستی و هم پیمانان آنان در منطقه را زیر نظر داریم و رصد می‌کنیم.

نماینده مجلس: پهپاد‌ها در کشور شناسنامه‌دار می‌شوند / حدود ۵۰ الی ۶۰ هزار پهپاد وارداتی یا ساخت داخل وجود دارد که می‌توانند مورد سوء استفاده قرار بگیرند
نماینده مجلس: پهپاد‌ها در کشور شناسنامه‌دار می‌شوند / حدود ۵۰ الی ۶۰ هزار پهپاد وارداتی یا ساخت داخل وجود دارد که می‌توانند مورد سوء استفاده قرار بگیرند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: مطابق گزارش‌ها حدود ۵۰ الی ۶۰ هزار پهباد وارداتی یا ساخت داخل وجود دارد که می‌توانند مورد سوء استفاده قرار بگیرند لذا نیاز به قانونمند کردن این پدیده بیش از پیش اهمیت داشت.

واکنش واعظی به راه‌اندازی برخی کارزار‌ها در فضای مجازی برای استیضاح و برکناری پزشکیان
واکنش واعظی به راه‌اندازی برخی کارزار‌ها در فضای مجازی برای استیضاح و برکناری پزشکیان

رییس دفتر رئیس‌جمهور در دولت دوازدهم گفت: مردم ما آگاه هستند و به حواشی غیرسازنده توجهی نمی‌کنند. برای افزایش قدرت و بازدارندگی علاوه بر تقویت قدرت نظامی و اطلاعاتی و توسعه آن، مهم‌ترین عامل بازدارندگی، اتحاد و حمایت مردم و نهایتا «مشروعیت حداکثری اجتماعی» است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است