کد خبر : 197426
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۲۲ - 09:14
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

آمریکا: توافقی با ایران بدست نیامده است

رابرت مالی گفت: موضع ما روشن است. اگر ایران آمادگی داشته باشد، ما نیز آماده بازگشت به توافق هسته‌ای هستیم. برای ما این بازگشت از نظر کاهش تحریم‌هایی که باید ارائه دهیم و گام‌هایی که ایران باید برای محدود کردن برنامه هسته‌ای خود بردارد، کاملا مشخص است.

آمریکا: توافقی با ایران بدست نیامده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ این مقام دولت بایدن جمعه شب گفت: یک متن وجود دارد و از نظر هماهنگ‌کننده اتحادیه اروپا درک مشخصی (در باره آن) نیز وجود دارد.

وی ادعا کرد: موضع ما روشن است. اگر ایران آمادگی داشته باشد، ما نیز آماده بازگشت به توافق هسته‌ای هستیم.

این مقام آمریکایی ادامه داد: برای ما این بازگشت از نظر کاهش تحریم‌هایی که باید ارائه دهیم و گام‌هایی که ایران باید برای محدود کردن برنامه هسته‌ای خود بردارد، کاملا مشخص است.

رابرت مالی در مورد تحقیقات آژانس بین‌المللی اتمی در باره ادعا‌های مواد هسته‌ای اعلام نشده در ایران و گزارش نشریه وال استریت ژورنال مبنی بر اینکه در صورت همکاری ایران با آژانس اتمی، آمریکا و اروپا به بسته شدن پرونده تحقیقات این نهاد بین‌المللی از چند مکان در ایران کمک خواهند کرد، ادعا کرد: ما هیچ فشاری بر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای کنار گذاشتن این موضوعات باقی مانده وارد نمی‌کنیم. این موضوعات زمانی بسته خواهند شد که ایران از نظر فنی پاسخ‌های معتبری را به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارائه کند. به محض اینکه آن‌ها این کار را انجام دهند و آژانس راضی شود، ما نیز رضایت خود را اعلام خواهیم کرد.

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با ادامه سیاست‌های شکست خورده و زورگویانه این کشور در مورد تحریم‌های ایران گفت: ما هیچ مذاکره‌ای در خصوص پایین آوردن استاندارد‌های خود برای تجارت شرکت‌های اروپایی یا سایر شرکت‌ها با ایران انجام نداده‌ایم و این کار را نخواهیم کرد. آن‌ها باید به تحریم‌های ما احترام بگذارند. هر گزارشی در مورد این ادعا که ما استاندارد‌ها را پایین خواهیم آورد و در مورد آن‌ها مذاکره خواهیم کرد، کاملاً اشتباه است.

اخبار مرتبط:
اجازه رهبر انقلاب برای پرداخت بخشی از خمس به مردم مظلوم غزه
اجازه رهبر انقلاب برای پرداخت بخشی از خمس به مردم مظلوم غزه

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اخیراً در پاسخ به یک استفتاء، اجازه پرداخت بخشی از خمس مؤمنین به مردم مظلوم غزه را صادر کردند.

مدودف: فنلاند برای جنگ با روسیه آماده می‌شود
مدودف: فنلاند برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

دیمیتری مدودف معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه در اظهاراتی با بیان اینکه فنلاند پس از پیوستن به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، تحت پوشش اقدامات دفاعی روندی خصمانه علیه مسکو را در پیش گرفته است، هشدار داد که این کشور برای جنگ با روسیه آماده می‌شود.

روزنامه جمهوری اسلامی: ایده نمایندگان تندروی مجلس برای خروج از NPT بهانه به دست دشمن می‌دهد
روزنامه جمهوری اسلامی: ایده نمایندگان تندروی مجلس برای خروج از NPT بهانه به دست دشمن می‌دهد

رفتن به سوی تهدیدهای افراطی از قبیل بستن تنگه هرمز و خروج از «ان‌پی‌تی»، که ازجمله شعارهای افراطیون است نه‌تنها مشکلی را حل نخواهد کرد، این خطر را به همراه خواهد داشت که دشمنان ما را در سطح جهانی مجهز به بهانه‌هائی برای وارد کردن اتهام تشنج‌زائی بین‌المللی و به خطر انداختن صلح و امنیت منطقه می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است