کد خبر : 197163
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۱۱ - 22:20
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اقتصادی
چاپ

وزیر اقتصاد: فعلاً برنامه‌ای برای صدور کارت نان نداریم/ می خواهیم با همین کارت‌های بانکی «نان» بفروشیم

وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌گوید برخلاف برخی شایعات و گمانه‌زنی‌ها، دولت هیچ برنامه‌ای برای صدور کارت نان ندارد.

وزیر اقتصاد: فعلاً برنامه‌ای برای صدور کارت نان نداریم/ می خواهیم با همین کارت‌های بانکی «نان» بفروشیم

به گزارش سایت مدارا؛ احسان خاندوزی در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اظهار کرد: تاکنون هیچ بحثی در شورای اقتصادی دولت درباره صدور کارت نان مطرح نشده و برنامه‌ای در این زمینه وجود ندارد. بلکه چیزی که در دستور کار قرار گرفته بحث فروش نان به خانوارها از طریق کارت‌های بانکی است.

وی درباره جزئیات این طرح توضیح داد: در چارچوب برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، خانوارها می‌توانند با استفاده از کارت‌های بانکی که در اختیار دارند نسبت به خرید نان اقدام کنند. همچنین هماهنگی‌هایی با بانک مرکزی انجام شده تا خرید نان صرفا محدود به کارت یارانه‌ای سرپرست خانوار نشود.

وزیر اقتصاد ادامه داد: بدین ترتیب تمام افراد خانواده با استفاده از تمام کارت‌های بانکی که در اختیار دارند می‌توانند نسبت به خرید نان اقدام کنند. مقدمات ابتدایی برای این طرح فراهم شده و تقریبا در تمامی شهرهای کشور شرایط برای اجرای آن مهیا شده است.

خاندوزی همچنین به تاکید جدی رئیس‌جمهوری اشاره کرد و گفت: براساس دستور آیت‌الله رئیسی قیمت خرید نان در سال جاری برای مردم به هیچ وجه افزایش پیدا نخواهد کرد.

وی با اشاره به سیاست اصلاح یارانه‌های دولت بیان کرد: ما در این سیاست صرفا به دنبال اصلاح قیمت‌ها نبوده‌ایم و بیشتر اصلاح ساختار در دستور کار است. عبور از انحصار، بهبود شرایط شرکت‌های تولیدی و واگذاری بخش اعظم تجارت و ذخیره‌سازی اقتصادی به بخش خصوصی و کم کردن حضور دولت در این حوزه بخش مهمی از اهداف دولت را تشکیل می‌دهد.

 

اخبار مرتبط:
قیمت دلار به ۸۶ هزار تومان رسید
قیمت دلار به ۸۶ هزار تومان رسید

امروز در بازار‌های مالی قیمت سکه و طلا با کاهش همراه بود و دلار نیز به کانال ۸۰ هزار تومان بازگشت. هر دلار آمریکا امروز در بازار آزاد به نرخ ۸۶ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شد.

اعتبار کالابرگ، ماهانه شارژ خواهد شد؟ / نحوه اعتراض به دهک‌بندی / پرسش و پاسخ‌های عمومی طرح کالابرگ الکترونیکی
اعتبار کالابرگ، ماهانه شارژ خواهد شد؟ / نحوه اعتراض به دهک‌بندی / پرسش و پاسخ‌های عمومی طرح کالابرگ الکترونیکی

با اجرای مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک در تیرماه و شارژ حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های یک تا سه درآمدی به میزان ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر، وزارت رفاه اعلام کرد که براساس تصمیم اخذ شده دولت، فعلاً کالابرگ الکترونیکی در تیرماه واریز خواهد شد و در صورتی که دولت تصمیم بگیرد در ماه‌های آتی نیز کالابرگ الکترونیکی توزیع کند، اطلاع‌رسانی لازم در این خصوص صورت خواهد گرفت.

نرخ بلیت قطار ۳۰% گران شد
نرخ بلیت قطار ۳۰% گران شد

دبیر انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی مسافری و خدمات وابسته از اجرای افزایش 30 درصدی قیمت بلیت قطارهای مسافری از نیمه دوم تیرماه 1404 خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است