کد خبر : 196504
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۰۱ - 16:50
دسته‌بندی : اجتماعی، اسلاید
چاپ

روزنامه اصولگرا: لغو کنسرت توسط چند وانتی و تورم یعنی عصبانی کردن مردم

روزنامه اصولگرای فرهیختگان در شماره امروز خود یادداشتی به قلم محمد زعیم‌زاده درباره حواشی برخورد با بدحجابی و فعالیت گشت ارشاد منتشر کرده است.

روزنامه اصولگرا: لغو کنسرت توسط چند وانتی و تورم یعنی عصبانی کردن مردم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه اصولگرای فرهیختگان در شماره امروز خود یادداشتی به قلم محمد زعیم‌زاده درباره حواشی برخورد با بدحجابی و فعالیت گشت ارشاد منتشر کرده است.

در بخشی از این بادداشت می‌خوانیم:

* از خود سوال کرده‌ایم که نسبت باور به حجاب و رعایت آن با ارزش‌های پایه‌ای انقلاب ما چیست؟ شاخص‌هایی چون عدالت، آزادی، کارآمدی و… با رعایت حجاب چه نسبتی دارند؟

* در تاریخ ۴۴سال انقلاب زمان‌هایی که این شاخص‌ها وضعیت بهتری داشته‌اند و حس عمومی مثبت بوده، میزان پایبندی به حجاب و عفاف چطور بوده است؟ در اساس چه میزان بدحجابی یا تظاهر به بدحجابی شکل اعتراضی به معنای سیاسی و اجتماعی دارد؟ اگر قائلیم بخشی از مساله شکل اعتراضی به وضعیت معاش دارد آیا اقدام سلبی خود به این فضا دامن نمی‌زند؟

* از سوی دیگر واضح است که بخشی از ترویج بی‌حجابی به‌مثابه یک پروژه امنیتی درحال دنبال شدن است، اظهارات علنی مواجب‌بگیران سیا و وزارت خارجه آمریکا، مد شدن یکباره برخی لباس‌ها و پوشش‌ها در کشور و… همه خبر از یک طراحی امنیتی دارد، طراحانی که لزوما همان‌هایی نیستند که در خیابان با آنها برخورد می‌شود، افرادی کارکشته و آموزش‌دیده که با آن دانشجوی ترم یک و دویی که تازه به تهران آمده و ممکن است شل‌حجاب باشد، تفاوت دارد.

* حجم قطبی‌سازی‌های مخرب در این چند روز را دیده‌اید؟ می‌دانید خواسته یا ناخواسته چه اتفاقی درحال وقوع است؟

* در تیر ۷۸ و فتنه ۸۸ طراحان امنیتی خارجی و داخلی تلاش کردند طبقه متوسط با مساله آزادی‌های اجتماعی را رودرروی نظام و کشور قرار دهند، در دی ۹۶ و آبان ۹۸ با بی‌تدبیری دولت وقت خواستند بخشی از طبقه مستضعف را به مواجهه بکشانند. بازی با ماجرای حجاب، لغو کنسرت در اهواز توسط چند وانتی و… در کنار گرانی‌های افسارگسیخته یعنی تلاش برای جمع زدن ۸۸ و ۹۸، یعنی تلفیق نارضایتی طبقه متوسط و قشرهای محروم.

* فرصت دولت آقای رئیسی و دو قوه همگرای دیگر ظرفیتی مهم برای کاهش شکاف‌های اجتماعی است، این فرصت بزرگ را تبدیل به تهدید نکنیم.

اخبار مرتبط:
مومنی: یک نماینده گفت ۸۰% شرکت‌هایی که ارزشان را برنمی‌گردانند حاکمیتی و دولتی هستند/ تنش زدایی ۳۰ درصد مصارف ارزی را کاهش می‌دهد
مومنی: یک نماینده گفت ۸۰% شرکت‌هایی که ارزشان را برنمی‌گردانند حاکمیتی و دولتی هستند/ تنش زدایی ۳۰ درصد مصارف ارزی را کاهش می‌دهد

هاجون چانگ می گوید اگر اصل وجود توطئه در عالم را منکر شوید، متوهم هستید. از دید او توهم اصلی توهم فقدان توطئه در عالم است. بعد از دریچه سیاست صنعتی چند مثال می زند و می گوید در قرن ۱۸ و ۱۹ و ۲۰ بدون استثنا هر قدرت بزرگی یک کشور دیگر را با زور و تجاوز نظامی به تسخیر خود درآورده، اولین کاری که کرده ممنوع سازی فعالیت های تولیدی با ارزش بالا در کل مستعمرات بوده است.

پنج مدیرعامل در کمتر از چهار سال؛ بلایی که زاکانی بر سر متروی تهران آورد
پنج مدیرعامل در کمتر از چهار سال؛ بلایی که زاکانی بر سر متروی تهران آورد

امروز علیرضا زاکانی برای پنجمین بار مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران را تغییر داد تا نشان دهد که به چیزی به اندازه‌ی تخصص و ثبات مدیریتی، بی‌اعتقاد نیست.

ماجرای دپوی ماده منفجره و خطرناک در بندر رجایی
ماجرای دپوی ماده منفجره و خطرناک در بندر رجایی

معاون عملیات و ترمینال کالای خطرناک بندر شهید رجایی با رد شایعات ‌رسانه‌های معاند‌ تأکید کرد که هیچ ماده منفجره‌ و خطرناکی در این بندر وجود ندارد و نامه‌های ارسالی به صاحبان کالا صرفاً برای تسریع در خروج کالاهای حساس به دما در فصول گرم است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است