❮
کد خبر : 196350
انتشار : 2022/07/21 - 13:47
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اجتماعی
چاپ

نوه قالیباف به دنیا آمدو یقه «وحید اشتری» را گفت

وحید اشتری فعال جنبش عدالتخواه از صدور حکم خود خبر داد.

نوه قالیباف به دنیا آمدو یقه «وحید اشتری» را گفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ وحید اشتری فعال جنبش عدالتخواه از صدور حکم خود خبر داد و نوشت؛ به دو سال حبس تعزیری و ممنوعیت از هرگونه فعالیت در فضای مجازی، شبکه‌های اجتماعی، رسانه های مکتوب، سخنرانی و یا هر چیز دیگر محکوم شده ام.

بنابر گزارش دیده بان ایران؛ وحید اشتری در ادامه خاطر نشان کرد؛ بابت افشای خبرسیسمونی نوه آقای قالیباف و خیریه آقای حسین طائب و مطالب مرتبط با ‎هولدینگ یاس و …بازپرس بدون گرفتن مستندات و دفاع آخر کیفرخواست صادر کرد.

امروز متوجه شدم قاضی هم در همان روز برگزاری دادگاه رای را صادر کرده است.منطقا باید یک روز برای تایپ رای فاصله می‌گذاشتند که اینجور القا نشود رای قبل از دادگاه تایپ شده است.

اخبار مرتبط:
قوه قضائیه: از اول مهر ارجاع پرونده‌ها هوشمند می‌شود
قوه قضائیه: از اول مهر ارجاع پرونده‌ها هوشمند می‌شود

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: اول مهرماه سال ۱۴۰۵، «ارجاع پرونده»، در سراسر کشور هوشمند خواهد شد.

دادگاه برای «حسن یونسی» حکم صادر کرد
دادگاه برای «حسن یونسی» حکم صادر کرد

حسن یونسی اعلام کرد شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب او را به سه سال حبس، پرداخت ۵۰ میلیون تومان جزای نقدی، منع فعالیت در فضای مجازی و ضبط تلفن همراه محکوم کرده است.

نرخ دعای سر به راه شدن همسر و فرزند اعلام شد!
نرخ دعای سر به راه شدن همسر و فرزند اعلام شد!

در فهرست دعاهای فردی که ادعا می‌کند با دعاخوانی‌اش می‌تواند حاجات افراد را برآورده کند، انواع‌ و اقسام خواسته‌ها و حاجات گنجانده شده و با قرار دادن آنها ذیل عناوین «هفت‌نرخی»، «شش‌نرخی»، «پنج‌نرخی»، «چهارنرخی» و...‌ اگر تمایل دارند خاص‌ترین دعاهای حضرت استاد شامل حالشان شود باید هزینه بخش هفت‌نرخی‌ها را پرداخت کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است